tiistai 30. elokuuta 2016

40+5

Ja aina vaan vauveli viihtyy masussa :) Tässä uus masukuva:
40+ 4


Yllä vielä kuvat vauvelin nurkkauksesta makkarista :)
Neuvolakuulumiset:

Kolmet viimeset verenpaineet
39+5: 137/92
40+1: 125/81
40+5: 114/82

Ovat nousseet siitä mun normaalista alapaineet varsinkin aikalailla. Mut ilmeisesti normaalia näin loppuraskaudessa?

Paino tänään oli jo 92kiloo ja risat, joten nyt ollaan virallisesti kerätty 20kg painoo raskauden aikana. Aika hurjaa. Turvonnut sotanorsu, sellanen olotila kyllä on tällä hetkellä. Yäk. Ei paljoo auta viiden/ kymmenen kilometrin lenkitkään eikä vedenjuonti, mä vain satun olemaan sitä sorttia jokka paisuu raskauden aikana kuin pullataikina hah.

Vauvan sykkeet kuului erinomaisesti ja ne pyöri siinä 145 kieppeillä. Kaikki oikein hyvin. Sain vielä seuraavan ajan neuvolaan 42+0 päivälle mutta tuskin sinne joudun menemään!!!!!! Toivotaan parasta ainakin...

Eipä tullu meille elokuun vauvaa möööh. Olisin kovasti tahtonut vauvan syntyvän juuri tänä päivänä, kun Huimakin syntyi 30.pv omaa kuukauttaan. No ei tässä auta muu kuin odottaa.

Tekisi mieli kertoo teille että torstaina on sovittuna uusi käynnistysaika mutten uskalla enää, kun sairaala tuntuu elävän niin omaa elämää eikä mikään sovittu tunnu pitävän seuraavalla kerralla paikkaansa. Ei kauheesti uskalla toivoo. Olisi ollut tosi hienoa saada spontaanisti käynnistynyt synnytys mutta ei tää kroppa oo vielä sillä tuulella ja sitten on jo liian myöhäistä. Ei se mitään haittaa oikeesti. Kyllä mä selviin :)

Nyt vaan oootetaan torstaita, toivo ja odotukset kaikonneet siitä että ennemmin mitään tapahtuisi :) Jos silloinkaan. Meinaan eilen soittanut lääkäri oli ehdottomasti ballongin kannalla muttei voida sitä epäkypsään kohdunkaulaan asentaa ja mä en usko et viimeviikkoiseen olisi yhtään mitään muutosta parempaan tapahtunut. Kun ei niin ei. Syntyköön vauva vaikka 42+5 ei sen niin väliä enää ole.Kunhan on kunnossa ja terve, se on pääasia, tuntuu olevan ultrissa asiat hyvin ja istukan toiminta edelleen erinomaista niin ei tässä ole hätää. Toivottavasti sitä ei tulekkaan.

Koitetaan pysyä maltillisena :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti