keskiviikko 10. elokuuta 2016

Neuvolakuulumisia 37+6

Tänään oli neuvola ja kaikki sielä hyvin. Terkka meinas, jotta vauvan pää tuntuis alhaalla jotenkuten, muttei sielä mitenkään liiku kovasti eli olisikohan nyt vaavi viimein keksinyt oikeasti laskeutua ja alkaa kiinnittymään. Olisipa mahtava juttu!! SF-mitta puolsi tätä ajatusta, sillä se oli täysin sama 31 mikä kuukausi sitten mitattu. Terkka sanoi ennemmin lähempänä 30:ntä olevan mutta merkkasi kuitenkin korttiin 31. Tosi alhainen mitta kyllä on, mietityttää millainen mini masussa oikein kasvaakaan kun tuo mitta oli kuitenkin aluksi yläkäyrällä ja nyt jos laittaisi tuohon taulukkoon 30 cm kohdalle olisi se näille viikoille tasan alakäyrän päällä.. Mutta ihana juttu jos vauva nyt tajuu jäähä pää alaspäin <3

Pissatestissä leukkarit taas kahdella plussalla, muutoin ok
Verenpaine oli aika matala mut kuulemma oikein hyvä 108/67
Hemoglobiini 122
Paino nyt 88,8kg
Sykkeet ja liikkeet ++
 SF 30-31

Kaikki oikein kivasti. Seuraava neuvola ensiviikon keskiviikkona 17.8.

Neuvolan tätini jäi nyt kahden viikon lomalle ja pyysi, etten vielä synnyttäisi jotta hän pääsisi katsomaan vauvaa kotikäynnille mikä täälä aina tehdään vauvan ollessa noin viikon vanha. Sanoin et olispa kiva kun tämä tuittu päättäisikin syntyä nyt pian, kun kerta kiellettiin. Hih!

Tosi hieno päivämäärä syntymiseen olisi kyllä 20.8. ja toivonkin nyt että tytteli päättäisi vähän kiireisempi olla kuin isoveljensä :)

Eilen lenkkeilin yli 5 kilometriä koirien kanssa reipasta vauhtia, teki niin hyvää! Tänäänkin käytiin lenkillä, kävely sujuu ja olo on oikein hyvä. Yöllä nivusiin sattui tosi paljon ja esim sängyssä kyljen kääntäminen käy tuskaa. Mutta onneksi se oli taas aamulla suurimmalti osalta poissa. Oon pysynyt niin hyvässä kunnossa et toivon, että olisin hyvässä kunnossa myös synnyttäminen voi käydä mukavammin kun ei olisi jo valmiiksi tuskaiset fiilikset. Koitan pitää mielen korkealla vaikka nyt on kyllä vähän alkanut olemaan malttamattomat fiilikset täytyy myöntää.

Se mun epätodellinen olo muuten mistä kirjoitin. On muuttunut kunnon supisteluksi! Sillon kun viime lauantaina se alkoi en yhdistänyt supisteluun, mutta nyt selkeesti alkaa sydän "hakkaamaan" ja henki salpaantuu samalla kiristää vatsaa ihan kunnolla ja supistaa. Mitään niin sanottua kipua tai muuta tuntemusta ei kyllä ole! Ei siis mitään synnytyssupistuksia mutta kai se kohtu vähän on ruennut harjoittelemaan tulevaa koitosta varten. Todella jännittävää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti