sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Ulkoasun muutos.

Tänään 19+4.

Mä en vaan hallitte tätä ulkoasun tekemistä vielä niin hyvin , kun monet muut bloggaajat. Ehkä harjoitus tekee mestarin tai jotain.? Vähän synkkähän tuo musta on, mutta laitoin sinistäkin vähän piristykseksi. Mut tuntien ulkoasu muuttuu taas pian. Ja ehkä 7.1. jälkeen tulee uusi otsikkokuva, kun saadaan uusia ultrakuvia :-)

Mua on alkanut ihan todenteolla jännittää tuleva rakenneultra. Siihen on vielä 9 päivää vai 8. En osaa enää laskea. Vai onko siihen sittenkin 10 päivää. Hahahha. No kuitenkin. Se jännittää. Jännittää yhtäkkiä todella paljon. Onko Huimalla kaikki hyvin? Saako raskaus jatkua normaalisti? Jännittävää. Huimasta on tullut nyt jo niin kovin rakas meille. Ihanaa kun mies sai järjesteltyä töitänsä niin että pääsee mukaan. Se on jännittävää myös tulevalle isille. Sitten me nähdään taas meidän pikkuinen. Kamala ikävä jo toista :-)

-PuoliPerhePotretti- Tällä kokoonpanolla tänään oltiin metsässä laavulla ulkoilemassa, haukattiin raitista happee ja paistettiin nuotiolla makkaraa. Olipa meillä mukavaa. :)))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti