maanantai 16. joulukuuta 2013

17+5

Masu on alkanu viimeinkin kasvamaan! Mä jo mietin koska se alkaa! Nyt näkyy pieni masu mullakin! Olin viime TO-PE reisussa Helsingissä opintomatkalla ja kuulin monelta ihmiseltä, että nyt masun jo huomaa! Hihii! Kuvat otettu tänään 16.12.2013


Ps. Minulla on toivomus. Tahdon kirjoitella "tuntemattomana" eli jos tunnistat minut kuvasta, tai muuten tiedät, niin kunnioitathan yksityisyyttäni, etkä "paljasta" henkilöllisyyttäni :) 

2 kommenttia:

  1. Vooi :') Ihana massu sinulla! Ja kauniin väriset hiukset :)

    Mulla täällä ollut tänään melko ahdistava olo. Pikkuinen potkinut kuin viimeistä päivää ja vatsani on ihan arka.. Ja nyt se kasvaakin niin vauhdilla että kylkiä kiristää :D Onhan se ihanaa, kun Hippu liikkuu, niin tietää ainakin että siellä on kaikki hyvin :)

    VastaaPoista
  2. Hihiii kiitos!! :) Mä palkitsin itseni ja hemmottelin käymällä yks päviä kampaajalla, vaikka ensin olin ajatellut olevani kokonaan värjäilemättä hiuksiani raskausaikana.

    Voi Hippua siellä pahoinpitelee tulevaa äitiä mennen tullen :.D Onhan se ihanaa. Mä en vielä ole säännöllisesti tuntenut liikkeitä. Aina välillä kun on paikallaan , havahtuu että taas tuntuu :--)

    VastaaPoista