maanantai 27. tammikuuta 2014

Pesänrakennusvietti

Musta tuntuu et hormonit on vieneet mua koko raskauden ajan tosi vahvasti. Ja nyt kun on selvinnyt raivokohtauksista, itkusilmistä, niin pesänrakennusvietti nostaa päätään. Olen viimeaikoina ostellut yli paljon tavaraa ja tahdon varmistua että tulevalla pikkuisella on kaikki mitä hän tarvitsee. Nyt olen sit vauvantarvikkeista siirtynyt kodin muuhun sisustamiseen. Ensin vaihdoin keittiön pöydän.

Vanha 4hengen:
 Uus 6hengen:
Käytettynä löyty tuo uus pöytäryhmä. Vanha pöytä on miehen veljen ikivanha pöytä jostain opiskelijaluukusta ja saatiin se ilmaiseksi ja olen halunnut siitä jo niin pitkään eroon. Katsotaan ostaako joku vanhan pöytäryhmän pois jollakin hintaa. Alemmassa kuvassa näkyy myös syöttötuoli jonka löysin, kuva lähempää:

Sitten hommasin yläkerran ikkunaan sen verhotangon, viime keväästä asti pitänyt hommata verhotanko sinne että saa verhot, niin ei oo saanut aiemmin aikaiseksi. Laitan makkarista joskus myöhemmin kuvaa.

Ja nyt tää maalausurakka. Olohuoneen seinän vanhat asukkaat olivat laittaneet mustan/harmaan/jonkun ei minkään väriseksi. Seinä on ollut kerrassaan ihan järkyttävä. Nyt kun sain myytyä sohvamme, niin oli pakko ryhtyä maalaushommiin ennenkö uudet sohvat tulevat kotiin. 
Vanha: 

Uus (vielä maalaus kesken. Väliaikakuva :)


Olkkarista tulee niiiiiiin kiva <3 Sitten lisään kodistamme kuvia kun kaikki on valmista ja uudet huonekalut on paikoillaan. Elikkäs uudet soffat ja uus tv:taso ja sohvapöytä, hyllyt seinillä ym!! :) Kuvissa näyttää tosi hyvältä kun lattia on täynnä sanomalehtiä ja kaikki listat ym. on maalarinteipillä suojattu. Mut tykkäätte varmasti kun laitan kuvat valmiista huoneesta :)

Ja nyt on teipit pois:




höh :( mun kamera on rikki eikä näköjää tarkennus toiminu näissäkää kuvissa :( ihan mössöö.
no yritän lisätä myöhemmin uusia kuveja...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti