perjantai 3. tammikuuta 2014

Höpötystä

Huhhuh. No nyt on autokoulu suoritettu virallisesti loppuun kun sain syventävän (ent. kakkosvaihe) hoijettua pois alta. Sinne meni ne 400euroa. Helvetti mitä haaskausta. Eipähän enää tarvi tuon takia stressata et ajokorttivanhenee jne. Mut voin kertoa että olis ollut paljon muutakin käyttöä tuolle rahalle..... :-/ Isä ja äiti siinä onneksi vähän auttoi, mähän menisin tuostakin ihan vararikkoon jos joutuisin yksin makselemaan.

Tänään tuli muutes noi mun tilaukset lekmer.fi -verkkokaupasta. (!!!) Olen ollut ihan innoissani ostoksista! :D Vieläkään ei tilaus kaduta vaikka siihen rahaa menikin. Tuntuu että kaikki vauvoihin liittyväkin on niin kallista :D No kerrankos sitä saa ensimmäisen lapsensa :) Siitä oon ilonen et sitten kun haen sen pinnasängyn niin kaikki isommat hankinnat (lue:kalliimmat) on hoidettu pois alta. On vaunut, on turvakaukalo, on itkuhälyttimet, ym ym ym. Sitten pidän shoppailutaukoa ja seuraavalla kerralla sit myöhemmin ennen synnytystä hakea niitä pienempiä ostoksia, äidille kaikkia imetykseen liittyviä tarvikkeita ja vauvalle ihonhoitoon ja vaipanvaihtoon tarvittavia tarvikkeita. Kaikki alkaa oleen niin hyvin hommattuna sit kun saadaan kuitenkin niitä vaatteita ja tarvikkeita loppuun vielä lähipiiristä niin eipä oo oikeen enää mitään mullistavaa hankittavaa... :) Jee. Kyllä tää rahanmeno onkin väsyttävää :D

Rakenneultraa odotan edelleen ja koko ajan vain enemmän odottaa sitä ja jännittää. No, 4 yötä enää... Pitää vaan koettaa malttaa... Hihi... :) Turhauduin kun en löytänyt läheltä käytettyä turvakaukaloa ja jalustaa, niin menin ja tilasin uudet kokonaan. Voi mies parka kun tietäisikin miten mä nyt tuhlaan...... Noikin oli kyllä molemmat turvakaukalo ja jalusta alennuksessa, että tunnen tehneeni taas ihan oikein :''DDd Merkki oli Brio Primo niinkun oon suunnitellutkin, hyvännäköset ja halvat, suositut ja turvalliset. Brio Primo siis ja valitsin turvakaukalon mustanvärisenä. Sitten kun saan nää maksut hoidettua. Mä en osta mitään enää uutena :D Mulla on hyvä mieli esim. kun löysin pinnasängyn ja hinta vaan 20€!!

PS. Huimis potkii nyt tosi kovaa. Koko ajan vain voimistuu ja voimistuu. Tunnen nyt melkeimpä joka tunti liikkeitä. Ainakin niin monta kertaa päivässä tasaisin ajoin etten edes pysy enää laskuissa. Ihana Hummis <3 Välillä masu oikein tuntuu muljahtelevan kun kickboxaaja Hummis oikeen rokkaa!

1 kommentti:

  1. Rakenneultra siis kohta. Se on kyllä megajännä kokemus! :) Voimia odotukseen!

    VastaaPoista