sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Ihana sisko!

Wuhuu! Sain ilmaiseksi täpötäyden "kukkurallisen" äitiyslaatikollisen vauvanvaatteita siskolta! Vähän se oli ihana! Sanoi että kun sen poika kasvaa niin niitä on kyllä lisääkin. Otin muutamista vaatteista kuviakin ja voisin tännekkin laittaa vähän kuveja niistä. Siel oli myöski muutama vauvakirja ja harsoliinoja ja muutakin tavaraa. Yhet ecco-merkkiset coretex kengäkki ja Lassie - haalari (johon oli kirjotettu nimilappuun "Huima<3" :D :D !! Mut ne Huippis saa sit vähän isompana sitten käyttöön... ;) Vauvanvaatteita lähinnä ja kaikissa koossa 50-56 / 86 asti ja ihan kaikkee siltä väliltä. 56-68 kokosia eniten :) Ja ihan ilmaseksi. Vaatteita on niin paljon ettei meidän tarvi hommata yhtään mitään vaatetta Hummikselle, noilla pärjää kyllä paremmin kun hyvin koko vauva ajan. Tietysti tulee varmasti hommattua jotakin, ja jotkut jää vallan käyttämättä sitten, ja yleensä noita on tullut kaikille vauvoille lahjaksikin kaikilta sukulaisilta, ei tota vaatteitten tuloa voi estää?? :-D No ainakaan meidän Huippiksen tartte kulkee alasti :D No, tässä kuvia kun innostukseltani maltan niitä laittaa :--) Kuvia on vain pienestä osasta vaatteita tosiaan, kun vaatteita on niin paljon etten jaksanut kuvata. Paljon on yksvärisiä, kaikenlaisia haalareita ja kaikkee mahollista, mut niitä on kuvattavaks ihan liikaa ja tästä postistakin tulee ihan liian pitkä jos kaikki laitan :D Ps. Kaikki vaatteet on otettu suoraan laatikosta kuvausta varten ei siis oo viä pesty tai silitetty tai muutakaan mut kyl kuvista selvän saa.










Tää oli niin magee ja ihan pikkuvaaville sopiva koko <3
Myssyjä, kaikki sopii pikkuvauvalle. Oli myös vähän isomman koon "kesähattu" mikä ei ole kuvassa.


Kesävauvalle hyvä unipussi :) 







2 kommenttia:

  1. Oijoi, ihania vauvan vaatteita olet saanut! On se vain hienoa, kun on lähellä ihmisiä, joilta saa vauvan vaatteita :) Olisi niin turhauttavaa ostaa joka ikinen asia erikseen, ja pianhan ne menisivät jo pieneksi. Vaikkakin mulla ainakin haluttais hirveästi tilata Hipulle muutama ihana juttu netistä, mutta täytyy vähän hillitä itseään ja miettiä että tarvitaanko me oikeasti niitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sano muuta! Mä olen miettinyt ihan samaa, kun saisi vaan hillittyä itseensä tosiaan, kun kaikki, ihan kaikki, on heti pienenä, ja kaikkea käytetään vauvojen kanssa niin hirveän vähän aikaa.... Mutta esim noiden vaatteitten kanssa tosi kiva, kska vauvojen vaatteet on kamalan kalliita jos uutena ostais. Olen nyt ostanut vasta 2 vaatetta uutena Huimalle enkä todellakaan enempää osta. Noitakaan kaikkia vaatteita mitä siskolta tuli, ei varmasti edes kerkiä käyttämään kun ne on jo menneet pieneksi :D Niin säästää kyllä tosi kivasti ja ihanaa kun on auttavia ihmisiä lähellä niin saadaan tämän vauvajutun kanssa helpommin alkuun :)

      Poista