keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Hoitolaukkupohdintaa..

Olen miettinyt ihan liikaa hoitolaukkua. Kaikki sanovat minulle että joku tavallinen olkalaukku tai muu ajaa ihan saman asian, vaikka olisi vain kangaskassi, silläkin saa kuljetettua vaipat sunmuut kyllä ihan hyvin. Miksi maksaa 100 euroa hoitolaukusta, kun voisi ostaa stadiumista vaikka 5€lla tälläisen missä niitä vaippoja kuljettaa:
 
Noita saa mustanakin. Tai miksei käytä vaikka jotakin perus reppua, mihin aina reissuun lähtiessä pakkaa vauvan tarvikkeet? En tiedä. Toivon että löydän edullisen kassin minkä tyydyn ottamaan hoitolaukukseni enkä mene tuhlaamaan turhanpäiten rahojani mihinkään über kalliiseen hoitolaukkuun. Näitä olen katsonut ja seuraavat on siis ihan oikeita hoitolaukkujahoitolaukkuja.


Bababing merkkinen hoitolaukku noin 100€ (reilunkokoinen ja muuntautuva hoitolaukku, jossa on tilaa kaikille lapsen tarvikkeille. Oma lokero likaantuneille vaatteille/vaipoille. Käytännöllinen ja tilava malli, jossa useita taskuja ja lokeroita. Laukussa hoitoalusta ja säädettävä olkahihna.)

BRIO merkkinen hoitolaukku noin 88€ (Monta lokeroa ja päällä leveä avausaukko. Mukana omaan säilytyspussiin pakattu, pehmustettu hoitoalusta. Kätevä, erillinen lokero tuttipulloa varten.)


Crescent merkkinen hoitolaukku noin 78€ (Reilunkokoiseen laukkuun mahtuu kaikki tarvittava ja mukana on lisäksi kätevä pehmustettu hoitoalusta. (Yhteensopiva vaunujemme kanssa) )


Elodie Details hoitolaukku noin 140€ (Helppo kiinnittää rattaiden aisaan. Mukana pehmustettu vaihtoalusta. Paljon erikoistaskuja, joihin voi laittaa vaipat, pyyhkeet, avaimet, puhelin jne. Korkealaatuisia nahkayksityiskohtia. Myös kannettava tietokone sopii laukkuun.)


Skiphop merkkinen hoitolaukku noin 85€ (Hoitolaukussa on 10 taskua, joihin saat helposti järjestettyä vaipat, hoitotarvikkeet sekä vaihtovaatteet. Halutessasi voit kasvattaa laukun kokoa yli 20% avaamalla laukun keskellä kulkevan vetoketjun. Hoitolaukun sisäpinnat ovat kauniin turkoosinsiniset ja vaalea taustaväri helpottaa tavaroiden löytämistä mustasta hoitolaukusta.)


Babymel hoitolaukku noin 90€ (reilun kokoinen monitoimilaukku, oitolaukun sisällä on vetoketjutasku ja paljon pieniä taskuja, sisältää erillisen, foliovuorisen lämpö/kylmälaukun tuttipulloille, mukana pehmustettu hoitoalusta, voidaan kiinnittää vaunuihin kätevästi)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti