keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Uudenvuoden tinojen valamista

Tehtiin uudenvuoden tinat tänään parin vuoden tauon jälkeen. Minulle, miehelle ja pikkuHuimalle. 

Ensin sulatetaan kauhassa pari hevosenkenkää. Yhdenkin voi, mutta paketissa oli 6 kpl tinoja ja meitä kolme joten tehtii jako et kaikille kaksi :) 

Kun hevosenkengät on sulanu kunnolla ja ns juoksevaa, Kaadetaan kauhan sisältö mahdollisimman nopeasti vesiämpäriin:

Sitt kerätään jähmettyneet palaset ämpäristä

Annetaan vähän kuivua vedestä ja katotaan millaiselta taideteos päällisin puolin näyttää

Sit varjokuvia ihmettelemään! Valoja hämärämmäksi ja vaikka kynttilä apuun. Kierrä palasta/kynttilää niin että saat aikaan selkeät varjokuvat. Kirjoitimme paperille mikä oli kenenkin ja kaikki mitä kuvista tuli mieleen. Ihan hauskoja juttuja sieltä "paljastu" kun tarkemmin tutkiskeltiin. 


Netti on pullollaan tarinoita mitä mikäkin varjo kertoo tulevaisuudesta. Ristiriitaisuuksiakin löyty paljon. Toisella sivustolla koira tarkoittaa uskollista ystävyyttä ja toisella sivustolla koiran kerrotaan tuovan harmeja elämään. No, katsotaan millainen ensi vuos meille sit tuleekaan. 


Noin muuten minulle ja miehelle povattiin rosoisuuden perusteella rahaa / rikkauksia ja Huimis sai enemmänkin rakkautta kuin rahaa, mutta vähän sitäkin. Ihan hauskaahan tuollainen pitkästä aikaa ja aattelin et vois vaikka ottaa perinteeksi tulevaisuudes lasten kanssa :-) 


HuimaPoika toivottelee muun perheen kanssa oikein ihanaa uuttavuotta 2015 kaikille lukijoille ja blogiystäville! Kiitos kun olette mukana! :-) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti