tiistai 30. joulukuuta 2014

30-12-2015 - Huima 7 kuukautta!

Taas sanon, vaikka tuntuu jo niin kulutetulta lausahdukselta tämä "aika kuluu nopeasti" mutta joka kerta tuntuu yllättävän yhtä paljon se, että taas täytetään lisää kuukausia. Huimis 7kk. Huimaa! Laivareissulta tuotiin tuliaisiksi tuollainen housu-body setti pojulle ja se sopi sille niin hyvin värien ym. puolesta! Kasvunvaraakin noissa on, käännettävien pitkien resorien ansiosta tuon setin pitäisi mahtua vielä 1-2 vuotiaillekkin. Se on lundmyr of sweden : merkkiä ja jotakin i will grow with you mallistoa tms. Se ainakin lukee noissa vaatteissa ja tarkoittaa juur et perjaatteessa vaate kasvaa lapsen kasvun mukana, noiden pitkien resorien ansiosta :-) 



7kk neuvoloita ei ilmeisesti pidetä kun vain jos on jotakin tiukemmin seurattavaa hommelia lapsella, meilläkin seuraava neuvola on 8 kk lääkärineuvola jonka aika on 29.1. 

Jotenkin hassua ajatella et tämä vuosi on ollut äitiyteen valmistumista ja itse äitiyttä täynnä. Ei sitä ole paljon muuta kerinnyt. Ensin mietti vain raskausaikana kaikenlaista ja valmistautui tulevaan. Sitten kun vauva syntyi niin siinähän se on sitten mennytkin tämä aika. 2014 vuosi oli minulle hieno vuosi mutta innolla odotan tulevaa 2015 vuotta enkä meinaa millään malttaa odottaa, jotta vuosi vaihtuu. Sitten alkaa uusi vuosi ja uudet kujeet. Suunnitelmissa on ollut päräyttää jonkinlaista mammaruotuun-haastetta, elikkäs koittaa hieman painoa pudottaa ja muutenkin löytää sellainen aktiivinen-minä taas takaisin. Pimeä tuntuu vaan joka vuosi vievän yhtä ikävästi mehut tästä mamasta... Myönnettäköön että raskauskilojakin aina vain on jäljellä, imetyksen loputtua koko hommeli levähti ihan käsiin ja nyt paino junnaa lukemissa jotka eivät saa hymyä naamalle laisinkaan. 

Tänään otettiin 7kk kuvia ja tässä maistiainen meidän kotikuvauksista.


Meillä olisi lahjakortti valokuvausliikkeesseen vauvakuvaukseen mutta kun ei ole vielä tullut käytyä niin mietittiin veisikö Huiman ihan suosiolla vasta 1 vuotis kuvaukseen. Saattaa olla et kuitenkin viedään aiemminkin mutta en tiedä... Lahjakortti on voimassa kuitenkin heinäkuuhun 2015 joten kerkiämme hyvin toukokuun 30.5. vielä käydä 1 vuotis kuvauksessa. Onko ideoita minkälaista asua pukisi pojalle päälle kuvaukseen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti