keskiviikko 3. joulukuuta 2014

PuoliVuotta

Huima täytti kaksi päivää sitten 6 kuukautta. Neuvola meillä on edessä ensi viikolla joten sillon vasta tiedossa tarkempia mittoja ja painoja. Mutta kuinka meillä menee puolivuotiaan kanssa? Hyvin.


Huima osaa jo nousta karhunkävelyasentoon, kontilleen, keikuttaa siinä itseänsä samalla hihkuen innosta. Pysyy istumassa kun sillain laitetaan (vielä on vähän horjuvaa mutta osaa hyvin tukea jalkoihin ja tasapainotella siinä), istuu ruokailun ajat syöttötuolissa.


Huima syö kaikenlaista. Aamuisin vaihtelevalla menestyksellä puuroa hedelmäsoseen kanssa. aamu-unille mennessä vähän pullosta maitoa. Heräilee 11 aikoihin ja syö jossain kohti sitten kunnon lounasta, lihaa tai kalaa sisältävää soseruokaa. Sitten menee maitoa ja kasvis tai hedelmää välipalaksi.  Illalla ennen nukkumaan menoa syödään viel puurot ja juodaan maitoa. Yöllä herää vielä parisen kertaa syömään..


Korvatulehdukset ovat saaneet öistämme sirkusta mutta nyt jo paranemaan päin, (ilmeisesti) korvat ja yöunet myös! Ensi lauantaina 6.12. meillä on taas korvalääkärikontrolli (joo itsenäisyyspäivänä lauantaina klo 16.30. On kunnallispuolella kyllä ajat :) ...


Isimies tulee töistä yleensä näihin aikoihin - puoli kolme, tai kolmen maissa iltapäivällä. Silloin pikkumies ja isimies viettävät yhteistä aikaa ja minä saan hengähtää. Yleensä kyllä annetaan Huiman kanssa isimiehen rauhassa juoda kahvi ja syödä ennenkö "isivuoro" vaihtuu.

Poika on kova "höpöttämään" mutta yhtään mitään tavua tai ymmärrettävää "puhetta" ei pojan suusta vielä tule. Poika on hyvin rauhallinen, tarkkaavainen, katsoo isoilla sinisillä silmillään tätä maailmaa ja tuntuu uteliaalta tyypiltä.

Meidän Huima <3

3 kommenttia:

  1. Aika kyllä juoksee siivillä, kun on oma lapsi. Ihan käsittämätöntä!:o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niimpä! Mihin tää viimenen puoli vuotta meilläkin muka jo hävisi? Ihmeellistä! Tää eka vuosi varsinkin, ihan liian nopeeta kasvetaan ja kehitytään!! Niisk :)

      Poista
  2. Ihana poitsu tuossa "lankutus"-asennossa...<3 Huima on jo iso jäppinen :')

    VastaaPoista