sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Black Friday ostokset:

Perjantaina vietettiin maailmalla jenkkilästä lähtöisin olevaa hurjaa alennusmyyntipäivää. Suomessa tuo on vielä aika tuntematon käsite eikä kauhean monet kaupat lähtenyt mukaan alentamaan tuotteiden hintoja. jotkut kaupat taas olivat mukana riennossa.

Mä en itse käynyt kaupoilla mutta muutamissa nettikaupoissa oli black friday alennukset. Mä tilasin Norjalaisesta Stormberg -urheilu ja ulkoiluvaate yrityksestä HuimaPojalle ensi vuoden syksyksi/ talveksi toppapuvun hurjaan alennushintaan. Tälläset vaatteet normihinnoin stormbergin nettisivustolta kuvakaapattuna:


Ja kiitos black friday sain noi kappalehintaan 19€ Ne oli yksittäin jossain yli 80% alennuksessa!! KELPAA :-) Koitan alennuksesta kattoo vielä oikein kunnon toppahaalarin ens talveks myös, hyvähän se on olla muutamat eri ulkoiluvaatteet, Huimakin on sit ens talvena jo hoidossa niin hyvä olla vaihtosettiä hoitoon ja kotiin jne. Luin jostaki et olis hyvä olla talvipukuja ainaki parit kolmet. No pian meillä sit on. Ei tarvi ens syksynä rueta stressaamaan asiasta. 

Löysin tuolta sivuilta vielä tällääset sadevaatteet:


Ja saman merkin henkselihousut mutta niitä ei enää nettisivuilta löytynyt! Tuossa lähetyslistassa ne kuitenkin näkyy: 


Mutta ei paha ollenkaan, pakkohan oli ostaa kun halvalla lähti!!! :D Sadevaatteet menee jo kevään(katsotaan)  ja kesän sadekeleillä ja sopivat varmaan vielä loppukesästä/ alkusyksystä.Toppavaatteet menevät varmaan koko ens talven kevääseen asti. Mutta kattotaan :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti