sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Joulu kotiin ja entisöintiprojektit

Niin. Joulukärpänen meinaa ottaa vallan minusta! Jo vuosi sitten kun olin raskaana päätin että sitten kun meidän perheeseen syntyy lapsi sille pitää järjestää kunnon joulu kotiin. En oo koskaan ollut muuten jouluihminen mutta jo viime vuonna raskaushormoonihöyryissäni koitin epätoivoisesti järjestää vähän joulun tuntua kotiin. Nyt olen koittanut valmentautua ajatuksen tasolla jo ajoissa siihen että joulua kohti mennään ja ihan oikeasti meidän pitää ostaa kuusi ja kuusen koristeet ja vaihtaa vähän joulusempia verhoja ikkunoihin. Olemme jo aloittaneet polttamaan kynttilöitä, voi kuinka ne tuovatkaan kivaa tunnelmaa kotiimme. Kerran huomasin että huimapoikaa kiinnostaa kauheasti kynttilät ja laitoin ison punaisen kynttilän hänelle lattialle palamaan kun pojalla oli iltajumppailut menossa :)
Aijon mennä ensi perjantaina kaupungille Huiman kanssa hieman shoppailemaan samalla kun meillä on pojan korvatulehduksista kontrollikäynti lääkäritalolla. Kyllä on ollut hyvä tuo vauvavakuutus suosittelen kyllä jos kukaan raskaana oleva lukee blogia. Korvatulehdukset ovat vaivanneet (*koputan puuta*) mutta nyt poika vaikuttaa parantuneelta ja on aivan ihana oma itsensä. Ps. Kaavailen vähän sellaista kunnon sisustus&koti kertomusta ja koitan palata kuvien ja juttujen kanssa asian ääreen lähipäivinä :)

Tuo keinutuoli on vielä maalauksen kanssa kesken. Mutta päätin jättää projektin ensi kevääseen kun nyt tuntuu vaan oma motivaatio olevan kortilla ja sisällä on niin hankala maalata kun toi empire maali haisi ihan hirveelle enkä viitti vauvaa "myrkyttää". Mut oikealla kuva miltä ennen näytti.

Jossain kohti raahasin ulkorakennuksestamme myös tälläisen senkki/piironki minkälie ja hiottiin se miehen kanssa ja maalattiin kerran. Se odottaa myös paljon lisämaalausta ja uusia vetimiä. On jäänyt projektit vähän puolitiehen meillä mutta ehkä se tästä.... Ennen,hiottuna ja nyt ei vielä valmiina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti