torstai 13. marraskuuta 2014

Isimiehen oma päivä

Ensimmäistä kertaa  9.11. sunnuntaina vietimme meidän perheessä isänpäivää.

Aamu lähti normaalisti käyntiin pojan heräämisellä, vaihdettii vaippa, otettiin d-vitamiini ja tehtiin muut aamutoimet. Laitoin pojan jumppaamaan lattialle ja aloin vispata kakkuun kermavaahtoa, jonka jälkeen sain koristella kakun. Saatuani kakun valmiiksi aloin paistamaan kananmunia, tein miehelle sämpylöitä mihin tuli meetwurstia,salaattia,kananmunaa,juustoa ja vaikka mitä. Harmittaa kyllä näin jälkikäteen, kun tänään huomasin että pakkasessa olisi ollut pekonia mutten tajunnu sunnuntaina kattoa. Miehen lempparia siis. Mutta eipä hän sitä kaivannut vaan tekemäni herkkusämpylät maistuivat paremmin kun hyvin isimiehelle.

No keitin kahvit vielä ja laitoin tarjottimelle mun ja Huiman tekemän kortin siihen ja kaadoin ifolorista tilaamani maailman paras isä -mukiin kahvit isimiehelle. Sitten otin pojan kainaloon, vein sen möyrimään isin kainaloon sängyllemme ja kiiruhdin alakertaan hakemaan tarjotinta jonka vein miehelle ja lauloin paljon onnea vaan laulun myös miehelle. Häntä nauratti mutta varmaan arvosti tuota aamua paljon. :)

Kakkuni lässähti pahemman kerran, mutta se oli aivan hirveän hyvää silti! Ulkonäöstä sen verran ja ylipäätään että rakkaudella tehty kakku, sehän se tärkeintä. Tein elämäni ensimmäistä kertaa yksin kotonamme täytekakkua ja onnistuin muilta osin täydellisesti mielestäni! Kostutus onnistuin, täytteeksi survoin banaania ja sitten tein sauvasekottimella maitorahkasta ja mansikoista sellasta survosta ja siitä tule niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin hyvää! Mies kehui ihan tosi kovasti kakkuani ja siitä tuli hyvä mieli. Vaikka itse sanonkin niin tuli kyllä tosi hyvää. Koristeluun käytin mansikoita, karkkeja, ja raastoin fazerin sinistä maitosuklaata kaiken päälle. 

Maku se on tärkein eikä ulkonäkö mutta ihan hauska ja erilainenhan siitä tuli vaikka onkin täytekakuksi vähän lätty enkä taiteellisuuteni puutteessa saanut kauhea upeaa ulkomuotoa koristeluun mutta meidän näköisemme kakku :D Heh.. Kortti ja muki: 


Sisällä olevassa tekstissä kirjoittamani runon tapainen:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti