sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Ulkoilua ja kirpparilöytöjä

Ulkoilu on parasta mitä lapsen kanssa voi tehdä! Aion ulkoilla pojan kanssa paljon ja vauvasta asti hän on nukkunu vaunuissa vähintään yhdet päiväunet. Kuitenkin välillä kaikki päivän unet on nukuttu vaunuissa. Poika on nukkunut tosi hyvin aina raittiissa ilmassa enkä ihmettele yhtään. Minäkin nukkuisin :-) Nyt vähään aikaan korvatulehduksen takia en ole nukuttanut poikaa vaunuihin, en tiedä mikä nyt alko pelottamaan, mutta haluan nyt tehä kaikkeni et korvatulehdukset ja kipeenä olo selätettäisiin. Eikä tämä mun "pikkuvauva" enää oikein meinaa mahtuakkaan vaunukoppaansa sen puoleen. Nyt kuitenkin kun Huima on alkanut olemaan enemmän hereillä, kiinnostunut ympäristöstään, oppinut käyttämään kehoansa ja ymmärtämään enemmän, on ollut mukava ulkoilla, tutkia maisemia, ihmetellä lunta, käydä keinumassa, katsella taivasta, puita, temmeltäviä koiriamme ja mitä nyt ikinä. Poika viihtyy pihalla. Toivon että myös tulevaisuudessa pihalla viihdytään perinteisten leikkien parissa mielummin kun tuijotetaan ruutua ja pelaillaan kaikenmaailman videopelejä ja möllötetään tunkkasessa sisäilmassa. Ekakuvassa Huimaus keinumas ekan kerran puistossa mun kans :) 

Tänään 23.11. ulkoiltiin. Uusi haalari ja pipo päällä/päässä :-)
Kirpparilla käytiin eilen lauantaipäivän ratoksi ja löysin jotakin pientä Huimaukselle. Esim yllä olevassa kuvassa näkyvän pipon, oli kyl hyvä löytö ja sopii pojan "väreihin" :-) 


Muutama löytö kuvattuna. Noiden lisäksi löytyi myös sellainen villahaalari parilla eurolla, ei ollut kaunis eikä kmmonen ja menee varmaan ihan just pieneksikin. En tiedä tuleeko käytettyä. Heti kadutti se ostos kun päästiin kirpputorilta. Mut ei auttanut enää. No pari euroa sinne tänne. Noiden lisäksi löyty myös tuolla alemmassa ulkoilukuvassakin näkyvä pipo, sen hinta oli vain 50snt joten ei paha ollenkaan. Harmittaa niin vietävästi kun jätin kirppikselle maailman hienoimman unihaalarin ja seolis ollut vain 2,5 e mä niin itken sen perään vieläkin. Mä en tajuu miksen ottanut sitä. Oli Duns Sweden merkkinen ampiaishaalari. Tosi lapsellista itkeä jonkun lastenvaatteen perään mutta niin täs nyt kävi :D Harmittaa. Tuo kirppis on vain meistä aika kaukana niin ei tuu usein käytyä. Vaatekin on varmaan kirppikseltä jo ostettu huoh. :-D Siellä olis ollut myös kolme polarn o pyret paitaa 3€ kpl ja olivat niiiiiiiin hyväkuntosia ja ihania kuoseja. Mua harmittaa kun jäi kaikkee ihanaa sinne kirppikselle..... Blaa! :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti