sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Sunnuntaita

Yläkertaan ostettiiin viikonloppuna verhotanko ja verho. Asennettiin eilen illalla paikoilleen ne.
Meidän takapihan terassi on vielä keskeneräinen, niinkuin puolivalmis parveke. Vanhassa kuvassa näkyykin parvekkeen ovi, siinä ei ole ollut tähän asti mitään verhoa, ja on ollut ruma, koska sinne on pääsy estetty ulkopuolelta turvallisuustekijöiden takia, ovessa ei ole kahvaakaan ja ulkopuolelta lauta estämässä oven aukaisua. Kun muutettiin tähän taloon, remppa oli kesken ja ennenkö myyjä sai meille talon myydä, hänen piti tehdä tuollaiset varotoimet, jotta menisi tarkastukset läpi. Nyt on ruma ovi keskeneräiselle parvekkeelle peitetty. Laitettiin myös matto(joka kuvassa on ihan rutussa, kun ollut rullalla varastossa niin kauan että menee hetki ennenkö suoristuu, otin niin hätäseen illalla kuvia).. Yläkerta jatkaa muutoksiaan, tässä nyt vaan joku välipäivitys :D


Pesänrakennusviettini on valloillaan. Joka päivä ulkoillaan miehen kanssa monta tuntia laittaen pihaa, sitten kun tullaan sisälle, täytyy värkätä sisällä jotain. Sitten suunnitella miten minkäkin paikan laittaisi kuntoon ja mitä pitää vielä tehdä ym. Kotia laitetaan joka päivä. Tämä on jotain ihan hassua kerrassaan. Voin kuvitella et oon samanlainen kun joku pian synnyttävä koira joka menee pitkin pihoja etsimässä pesälleen hyvää paikkaa ja sitten kaivaa onnessaan jonkun kuopan johonkin kukkapenkin keskelle ja "sisustaa" ja tekee omasta mielestään maailman hienointa pesää pennuilleen... :D  Alla kuvat meidän beaglen Ninnun pesänrakennushommista juuri ennen kuin synnytti kuusi kaunista beaglen pentua kesällä 2011. :-) Synnytti tietysti sisälle pentulaatikkoon, mutta oli sitä mieltä että hänen oma pesänsä kukkapuskien keskellä on paljon parempi, ainakin rakkaudella tehty :)

2 kommenttia:

  1. Miun on monta kertaa pitänyt kommentoida sun blogiin, mutta tuurilla Joonatan on aina silloin heräillyt päikkäreiltä tai jotain vastaavaa! Aivan ihana tuo kori vauvalle, miulla ei ole vielä hajuakaan missä meidän neiti tulee nukkumaan. Pinnis on vieläkin Jonskun käytössä, eikä toista oikein viittis ostaa. En ottanut ees äp-pakkausta niin sitäkään ei voi hyödyntää. Pitää koittaa katsella jos löytyis just joku tuommonen pieni kori ekoiksi kuukausiksi!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihhiih :) Juu ja kyllä niitä pinniksiäkin saa halvalla jotkut jopa lahjottaa. Meidän pinnis maksoi 40euroa ja yks mikä ensin oli varauksessa meillä, maksoi vain 20 euroo! :D että jos esim kympillä tai parilla kympilläkin löytys joku pinnis niin menishän sellanenkin tulokkaalle kivasti, jos vaan tilaa on toiselle pinnikselle. Ja ainahan vauva voi nukkua vaikka "perhepetis" sun vieressä :-)

      Poista