torstai 27. maaliskuuta 2014

Lahja perheeltä

Olin alkuviikon reissussa Tampereella. Näin äitini, isääni,isän vaimoa, mummua, muita perheenjäseniä, siskoa näin myös ja tapasin hänen uuden miesystävän, veljiäni näin myös ja veljen poikaa ja ketäs muita. Olipa mukava reissu. Väsyttäväkin, mutta myös todella ihana.. :) 

Iskä ja hänen vaimonsa olivat ostaneet meille tälläisen riippukehdon, ja sisustaneet sen. Mummu virkkasi ihanan peiton kehtoon. Tänään sitten miehen kanssa laitettiin se kattoon. Juuri asennettuna kuvassa. Yläkerran aula on ollut tänän asti todella keskeneräinen. Vieläkin se on mutta siitä se pikkuhiljaa muotoutuu. Tarkoitus sisustaa se loppuun, viikonloppuna ohjelmistossa etsiä parvekkeen oveen joku kaunis verho, entisöidä keinutuoli, laittaa aulaan matto ja vähän muokata siitä sellainen kunnon oleskelutila käyttöömme. Tähän asti tila on ollut varsinainen romujenkeräyspiste. Nyt se saadaan kuntoon kiitos oman vallattoman pesänrakennusviettini.. 

Laitan myöhemmin kuvaa kun tila on valmis :-) Ihana päikkäripaikka vaaville ja mulle siitä tulee sellainen oma olohuoneeni :-D ja vieras nukkumapaikka tulee myöskin alkoviin. Mutta kuvia tulee myöhemmin :) 

1 kommentti:

  1. Voih, ompa soma riippukehto.. Tuollainen kyllä kelpaisi minullekin.... tai siis Hipulle ;)

    VastaaPoista