torstai 6. maaliskuuta 2014

Kestovaippajuttuja 1

Tänään tein ensimmäisen kestovaippaostokseni :-)

Tarkoitus olisi ainakin kokeilla kestoilua Huimiksen kanssa tulevaisuudessa ja olen yrittänyt odotusaikana tutustua mahdollisimman hyvin kaikkeen kestojuttuihin. Mun omiin arvoihin kestoilu sopii, se tulee halvemmaksi pidemmän päälle ja on ympäristöystävällistä. Kestovaippailu on myös hauska harrastus ihan selkeästi, mitä olen tutustunut ja kestovaipat on ilo silmälle, niin paljon ihania kuoseja vaipoissa, kaikkiin makuihin, kaikissa väreissä!

Mun ei varsinaisesti kyllä pitänyt tehdä mitään hankintoja vielä, mutta satuin netissä olemaan oikeeseen aikaan kestovaippamyyntisivustolla, kun yks nainen myi halvalla ihan uudet paketeissaan olevat kestot. Hän oli ostanut vahingossa omalle lapselleen liian pienet vaipat, ja hukannut tietysti kuitit sun muut, ettei palauttaminen/vaihtaminen enää onnistunut. Hän sit laittoin 20euron vaipat 3kpl myyntiin 30eurolla ja siihen sisältyi postikulutkin. Mun oli ihan pakko sitten varata vaipat, ne jo maksoinkin, ens viikolla ne tulee postissa.

Vaipat oli tälläset: http://www.myllymuksut.com/taskuvaippa-printti-p-180.html ja kokoa S/M ettei ne ihan vastasyntyneelle sovi, mutta aika pian kuitenkin kun vauva vähän kasvaa. :-) Meille tulevissa vaipoissa on just tuollaset kuosit niinkuin alla olevassa kuvassa :-)



Menimpäs testimielessä tilaamaan myös ulkomailta kestoja. Pari päivää opiskelin paypal tilin käyttämistä, koitin saada siitä selkoa, ja sitä toimimaan, siirsin sinne yksi päiv 30 euroa rahaa testimielessä ja tänään sain mieheltä luvan tehdä testi tilauksen :D Päädyin kahteen tots bots teeny fit (all in one) kestovaippaan jotka sain ostettua postimaksuineen kaikkineen tuolla 30eurolla. Suomessa kys. vaippa maksaa siinä 17-19euron hujakoilla, joten pääsin vähän halvemmalla, vaikka tilaamani vaipat tulevat jostakin kaukomailta asti.. En tehnyt siis mitään järkyttävän halpaa osto kokeilua, mutta se olikin vain kokeilu! :-D Ensin oli tarkoitus katsoa jos ebay:sta tai amazon:sta löytyis jotakin halppista mutta.... :-D Nyt saa taas hankinnat hetkeksi jäädä.

Vein muuten kelalle yks päivä äippärahahakemus ja lapsilisähakemus lappuset ja kävin opintorahahommelit perumassa ja hain äitiysavustusta ; päädyin ottamaan rahana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti