perjantai 15. marraskuuta 2013

Sovinto

Tänään se tapahtui. Mä pyysin isosiskoani kaveriksi facebookissa ja hän vastasi hyväksymällä pyynnön. Mietin pari kertaa mutta päätin iltasella laittaa hänelle viestiä. Laitoin vaan että moi terve ja kerroin että meille on tulossa perheenlisäystä ensi vuoden toukokuussa. Hän vastasi innostuneena että moi ja oli kuullut meidän mummolta vauvauutisista, mitään ei puhuttu mistään menneistä vaan jutusteltiin niitä näitä kaikesta ja tulevasta. Hän keksi otukselle nimenkin, Heimo Huima :) Vai Huima Heimo. Kuitenkin. Pieni otus se on. Taustatietona ei olla oltu minkäänlaisissa väleissä 1,5vuoteen. Meillä ollut aika tulehtuneet välit ja mitenkään ei olla tässä välissä oltu yhteyksissä. Nyt päätin lopettaa vihanpidon. Ja tuli parempi olo heti. :) Iltapalaksi pilpposin porkkanaa ja kurkkua lautaselle ja dippailin niita ranch -dippiin. Sain vinkin netistä ja päätin kokeilla. Ihan ok mutta mielummin syön tästä lähdin kurkut kurkkuna , leivän päällä taikka salaatissa ilman ranch dippejä. Samoin porkkanat pelkälteen tai jossain ruoan seassa ilman ranch dippejä. Otin kuvankin iltapalasta:

Juomana oli appelsiini mehua. Sitä kuluu aika paljon kyllä...
Ja näitä....... Kauhee himo näihin. Voisin syödä vaikka kuinka paljon päivässä... -.-'
Ja sitten ihka ensimmäiset masukuvat. Vaikka mitään massua ei vielä ole, ennemminkin "söin vähän huonosti ja nyt turvottaa" -look. Ehkä se siitä vielä kasvaa :-D Täällä yksi malttamaton..... Niin ja tosiaan, aloituspaino ennen raskautta oli 66kg (pituus 171-172cm) nyt painankin jo kolme kiloa enemmän, eli reilut 69kiloa, 70 rajapyykki lähestyy.

Mua pelottaa tosi lujaa se, miten/palaudunko raskaudesta, meneekö koko kroppa "pilalle" loppuelämäksi ja se, että pääsenkö eroon raskauskiloista, niitä on odotettavissa vajaa 20kg nyt ainaskin raskausaikana. Toivon kylläkin että pysyis ihannemitoissa ja tulis painoa max 17 kg


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti