torstai 21. marraskuuta 2013

Toivelista (Hankintalista)

Tässäpä jotakin hankittavaa meille, teempäs tänne listan niistä tarvikkeista jotka tarvii hankkia tai jotka tahdon hankkia, laittelen kuvia, merkkejä ja näin, ihan niinkun toivelistan ja samalla vähän listaan mitä kaikkea pitäisi hankkia kun vauva on tulossa. Jos tätä lukee kukaan, voisitte te sanoakkin jos jotain tärkeää jää puuttumaan vallan listastani, niin hihkaiskaa mulle, niin katson ja lisään sen listaan tarvittaessa :) Listaan asioita sekalaisessa järjestyksessä. Tässä on myös mun haaveita tarvikkeista mutta todellisuudessa saattaa olla että saadaan/ostetaan tosi paljon käytettyinäkin lähipiiristä jne jolloin ei just nää merkit vastaa. Nääkin on useammat googlesta vaan otettuja kuvia eikä liity todellisuuteen, mutta jos ei merkeistä mietitä, vaan ihan hankittavia tavaroita vauvalle niinkun turvakaukalo,pinnasänky,tuttipullot jne.  :)

Turvakaukalo: 
Brio Primo turvakaukalo 2013 ,väri musta
Yhdistelmävaunut:
Olen tykästynyt esim. Brio ja Emmaljunga merkkeihin. Myös kuvassa oleva malli miellyttää. Noista kaikista merkeistä vaunuja saatavilla melki minkälaisis kuoseis/väreis vaan mikä on kiva juttu :)
Kuvassa Hartan topline x vaunut
Tuttipulloja:
Kuva googlesta vaan. :)
Pinnasänky 
Hoitopöytä
Sitteri 
Kantoreppu/liina 
(Olen päätynyt manducaan monien suositusten jälkeen, Ergo on kans toinen mitä ollaan suositeltu)

Manduca kantoreppu (Hiili) NEW STYLE
Itkuhälyttimet
Kylpyamme
Harsoja

Talkkia ja kaikkia vauvaöljyjä sun muita hoitojuttuja

Tutit
Vaippoina oon päättänyt käyttää kestovaippoja. Katsotaan miten meidän kestoilu sitten sujuukaan
Niihin menee paljon rahaa kun ne hommaa mut varmasti sitten pääsee helpommalla ja luontoystävällisempääkin se on. Meillä muutenkin pyykkikone hurisee päivittäin enkä nää kestovaippailua yhtään vaikeana niinkuin moni muu.. No... saa nähdä!

Kuumemittari
(mies lisäsi vielä että sellainen korvakuumemittari, onko kokemuksia ?)
Kuva ei siis liity, se on googlesta poimittu.

Imetystyyny

Mieleen tulee vielä ainakin rintapumppu, äitiysvaatteita (se on asia erikseen) vaatteita vauvalle,... mitäs vielä?Aivoissa ei raksuta yhtään. Pitäisi jostain netin uumenista löytää joku tarvikelista niille ketkä on saamassa ensimmäistä lastaan :) Niitä varmasti löytyy. Mutta tämä, ihan iltani ja sairaslomani ratoksi tähän väliin! No nyt tuli mieleen että tarvitaan alusta hoitopöytään ja patja sun muut lakanat lapsen sänkyyn ja onhan näitä tarvikkeita niin hirveästi että. Pitäisi vaan osata nyt alkuun löytää ne tärkeimmät. Tässä kun on viimeaikoina surffaillut , niin voi jestas että on kallista. Muutan sanottavaa ei ole... :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti