keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

Yhdessä eteenpäin

Mä olen ollut niin sekaisin ja loukkaantunut ja ties mitä, viime aikoina kun suhteemme on kriiseillyt enemmän kun niin pitkiin aikoihin. Niin pahaan tilanteeseen mentiin että varasin jo vuokra-asunnon ja olin päättänyt muutosta pois yhteisestä kodistamme.

Muuttopäivänä kuitenkin mies pyysi ettei lähdettäis. Juteltiin ja juteltiin ja juteltiin ja päästiin sopuun ja molemmat sai purkaa tuntojaan. Mies pyysi että jaksaisin hänen lomansa alkuun että kerittäis kunnolla paneutua tähän tilanteeseen ja toisiimme. Hänellä on vielä huominen töitä ja sitten loma. Mulla on ihan muutamasti töitä ja ens viikolla alkaa myös sitten loma.

Ehdottomasti tahdon pitää perheemme koossa joten me sitten jäätiin ja kaikki on nyt aivan hyvin. Nyt on ilmaa puhdistettu ihan kunnolla ja helpompi taas jatkaa eteenpäin.

Sovittiin yhdessä että nyt vielä ennen vauvan syntymää viedään Huimapoika hoitoon isovanhemmille ja otetaan ihan vain kahdenkeskistä aikaa, meille ja mies toivottavasti tajusi ettei vaan voi padota kaikkea kurjuutta sisäänsä koska sitten tulos on katasrofi taas.

Kahden ihmisen, aikuisen, pitäisi pystyä puhua toisillensa ja sitä varten ollaan yhdessä, toistemme tuki ja turva, miehenkin täytyy pystyy purkamaan ettei täyty jollakin vihakatkeruudella ja lopulta räjähdä kuin tikittävä aikapommi yks kaks yhtäkkiä.

Nyt olemme niin lähellä molempien lomia että pian helpottaa. Ajattelimme lähteä ainakin mökille järven rannalle oleentumaan, saadaan saunoa, uida, syödä ja olla, soudella veneellä, kalastaa ja kaikkea mieltä rentouttavaa ja rauhoittavaa. Vain me kaksi. En malta odottaa että päästään viettään laatuaikaa :)

Nyt kuitenkin on ensin kuristavasta tunteesta muuttunut ihan semihyvään. Ei enää ahdista ja itketä vaan on monella tapaa helpottunut ja hyvä fiilis. Meidän perhe on vielä tässä, ja koitetaan selviytyä tästä ja nyt näyttää jo kovasti hyvältä.

Rakastan perhettäni ja tahdon että me kestettäis tämä pikkulapsiaika joka on niin monen muunkin pariskunnan ja avioliiton kompastuskivi. Me koitetaan nyt jatkaa ja pitää huolta et meillä jatkossa säilyy puheyhteys ja ettei vain molmmilla olis tahoillaan omaa aikaa vaan myös löydettäisiin toisillemme sitä elintärkeää yhteistä lapsetonta laatuaikaa jota molemmat tarvitsee..

1 kommentti: