keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Se maaginen päivä!

Ei, en ole vieläkään äiti, mutta tänään on se toinen maaginen päivä, mun laskettu aika, eli tänään raskausviikko 40+0 pyörähti käyntiin :-)

Aamulla heräsin hyvin hyvin pettyneenä. Mitään ei ollut taaskaan yöllä tapahtunut. Ei tullut taaskaan "lähtöä" eikä muutakaan. Aamulla nousin ylös, lähdin koirien kanssa ja kuuntelin lintujen sirkutusta koirien nauttiessa aamuauringosta ja luonnosta. Tulin sisälle ja aloin tekemään pannukakkua. Ärsytti niin paljon , ihan kaikki. Sitten kun sain pannarin valmiiksi ja mies oli herännyt, syötiin pannaria yhdessä ja juotiin aamukahvia, mä jotenkin piristyin. Eihän mulla ole asiat ollenkaan huonosti. Ei auta itku markkinoilla. Ei kannata surra. Kyllä se vauva sieltä tulee kun on tullakseen, ihan oikeasti, yksikään ei ole sinne masuun jäänyt koskaan. Joten nyt vain hengittelet ja otat loppuajan levon kannalta. Kaikki on hyvin ja vauva kyllä syntyy sieltä ennen pitkään tavalla tai toisella... :-P

Neuvolaan suuntasin seuraavaksi ja viimeistään siellä päiväni kirkastui. Neuvolatäti sanoi että on hyvin kiinnittynyt vauva nyt yhtäkkiä! JEEE!!!!! Ja SF mittakin kertoi sen puolesta koska oli pienentynyt! Olen ensimmäistä kertaa raskaudessani SF mittani kanssa keskikäyrällä! Hahhah... Mut siis JUHUUU! Muutenkin kaikki oli erinomaisen hyvin verenpaine, hemoglobiini, pissatesti ym. Niin joo. Painan nykyään sen 90kiloa. Tänään neuvolan vaa'assa pompsahti lukemat 90,2kg. Huhhuh. En olisi uskonut että koskaan painan näin paljoa mutta näköjään sitten... :) Uutta aikaa en muuten enää neuvolaan saanut, mutta lähete Seinäjoelle yliaikaiskontrolliin kyllä. Ehkä se on ensi viikolla jo, sitä odotellessa.


Kuvassa RV 40+0. Nyt toivotaan että Huimapoika sieltä päättäs pian saapua <3 <3 <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti