perjantai 25. huhtikuuta 2014

Kastejuhlamietityksiä

Jottei aika kävis pitkäks, mä mietin taas kaikkee ihan turhanpäiväisiä. Vauva ei ole vielä edes syntynyt, ja mä mietiskelen ristiäisiä ja kasteasua poitsulle :D Ensin olin sitä mieltä et hommataan sellainen vähän erilainen kastehaalari, mutta nyt törmäsin netissä tosi kauniiseen mekkoon ja laitoin sen kirjanmerkkeihin, ettei jää unholaan.. :-) Korttipohjatkin on jo ristiäiskutsuille valmiina :D Olen kyl hassu! Vieläkin on kuitenkin auki, missä pidettäisiin ristiäiset, kotona se ei onnistu, koska omassa suvussani on niin paljon allergikkoja, ja meillä on kolme isoa koiraa plus kissat ja vaikka kuinka jynssäisi kotia ja tuulettaisi, niin allergeenit kyllä pysyy tiukassa. Kotihan olisi ollut helpoin vaihtoehto. Miehen äitikin intti että kotona ne pitää pitää ja kotona kaikkien muidenkin juhlat on pidetty. Mä en kuitenkaan ole ajatellut missään vaiheessa kotona juhlia pitää. Luultavasti pidämme ne jossakin seurakunnan tilassa, jos keksitään joku kiva paikka. Tai en tiedä vielä. Pitää kysellä joltakin kuntalaisilta noista paikoista,jos tietäsivät. Me ei olla tässä kauaa vielä asuttu, niin ei oikein ole paikat ja mahdollisuudet tiedossa. No eiköhän nämäkin asiat selviä aikanaan. Kun syntyisi nyt ensin tämä poitsu... Hih..

2 kommenttia:

  1. Täälläkin mietitään jo kovasti juhlapaikkoja, kutsuja ja tarjottavia, vaikka h-hetkeen on vielä hetki aikaa (toivottavasti). :D Kivempi niitä on nyt suunnitella kuin paniikissa sitten, kun vauva on syntyny ja on kaikkee muutakin ajateltavaa :) Me ollaan päätetty pitää täällä kototampereella Finlaysonin kirkossa ja seurakunnan juhlatiloissa! Toi kirkko on aika kotoisa sisustukseltaan eikä mikään kovin iso, siks se oli hyvä kastepaikaksi. :)

    VastaaPoista
  2. Voi mä tiedän Finlaysonin kirkon, oon itse 16 ekaa vuotta Tampereella asunu, siis sieltä tänne Etelä-Pohjanmaalle eksynyt. Tosi kaunis paikka :) Täällä meidän kotikirkko on kyllä aika iso, mutta mietin jos joku pienempi ns. kappeli, vai mitä niitä on, tai sitten joku seurakunnan muu tila, onhan noita kun lähtee tutustumaan! Nyt on tosiaan hyvä miettiä kun ei ole muutakaan , niin ei käy aika niin hirveen pitkäksi. Kun vauvan synnyttyä on niin paljon muutakin tehtävälistalla, että tulee turhaan panikoitua ja stressattua, jos mitään ei ole ehtinyt miettiä valmikksi aiemmin.... :)

    VastaaPoista