tiistai 1. huhtikuuta 2014

33+0

Tänään poks! Hurjaa että aloitellaan jo 34:ttä raskausviikkoa. Huh! Kuulostaa ihan tosi waulta. Näin pitkälle päästy. Kaikki peukut ristiin että loppuun asti sujuu niinkun pitääkin ! :) Miehen kanssa on kotona ollut enemmän ja vähemmän kränää. Omat raskaushöyryt eivät helpota ollenkaan asiaa. Toivottavasti ollaan tän kaiken lopussa vielä onnellinen pariskunta. Mä niin rakastan tuota isimiestä sydämeni pohjasta.. Oon koko aika niin hiton herkillä........ Eikä yhtään auta että mieskin tonttuilee omiaan...... Täysiaikaisuuteen olisi enää 4viikkoa. Vähiin käy viikot. Ihan kiva mun mielestä päästä masusta eroon ja pääsis aloittelemaan uutta elämää perheenä Huimauksen syntymän jälkeen :-) Innolla odotan.

Vau.fi sivusto sanoo näin tästä viikosta: ""Tämän viikon alussa sikiö on 31 viikkoa vanha. Sillä on nyt vähemmän tilaa kohdussa, eikä se pysty liikkumaan yhtä vapaasti kuin aikaisemmin. Kukaan ei tiedä, mitä sikiö ajattelee tai mistä se näkee unta. Mutta nyt sikiö kokee unen REM-vaiheen (Rapid Eye Movement), jonka yleisesti katsotaan olevan edellytys unien näkemiselle. Sikiön pupillit alkavat reagoida valoon"". 
Kaksplus.fi sivusto kertoo tällästä: ""Kohdussa alkaa olla ahdasta, eikä lapsi pysty liikkumaan niin vapaasti kuin aikaisemmin. Lapsi on täysin kehittynyt. Hänen mittasuhteensa ovat oikeat, joten nyt hän enää vain kasvaa ja pyöristyy.Lapsi tunnistaa sinun ja kumppanisi äänet. Hän tunnistaa musiikin, jota kuuntelet tai laulat usein"".
Libero.fi:ssä lukee näin: ""Lapsi on vahvistunut, ja voit tuntea hänen liikkeensä aiempaa selvemmin.Iho on saanut kevyen pigmenttikerroksen.Jalkaterät ovat nyt 6–7 cm:n pituiset.""

Aamulla facebookissa vastaan tullut kuvatus tähän loppuun.

1 kommentti:

  1. Meilläkin kyllä raskaus koetteli parisuhdetta varsinkin alkuraskaudessa, nyt on jo onnneks helpottanu siitä.. Eiköhän se siitä, kun hormonit tasottuvat! :) Mä en ainakaan ole täysin oma itseni ollu raskauden aikana ollenkaan ja näkyy kyllä käytöksessa herkkyytenä ja jonkunlaisena äkkipikasuutena..

    VastaaPoista