maanantai 10. helmikuuta 2014

Tänään jäljellä 100pv laskettuun!!!!

Voi huuurja. Tunsin tänään ekaa kertaa ikinä, kun Huimalla on hikka! Khihihi <3 Hassu tasainen vaisu plop plop plop plop tuntemus. Kuin plussapalloja satelee! Rakas hikotteleva Huimaus!

Huimalla oli viikonloppu jotenkin vaisu, meinasin jo huolestua. Mietin että jos vain itselläni oli niin kiire koko viikonlopun etten ehtinyt keskittyä vaavin liikkeisiin. No sitten kuitenkin tänään Huima on potkinut ja pyörinyt ihan kamalasti ja ihan voimakkaasti pitkin päivää, vähän väliä. Ihana Huimis!

Tehtiin koululla suunnitelma että saan tehtyä kevään aikana vielä tämän toisen vuoden loppuun kokonaan kun jätän nyt työharjoittelun tekemättä ja teen toisen ryhmän mukana puuttuvat kurssit pois alta. Sitten saan jäädä levollisin mielin lomalle huhtikuun lopussa. Mammaloman loputtua kun palaan takaisin koulun penkille, saan aloittaa suoraan kolmos luokalla ja sitten olisi se vajaa 1 vuosi tekemistä ja valmistun!

Hyvä suunnitelma mielestäni. Nyt pitää vaan jaksaa rutistaa loppuun asti. Vielä pari kuukautta. Hurja ajatella että kohta on enää kolme kk laskettuun. Jännittävää. Se on aina yhtä jännittävää ajatella, että koko ajan H-hetki on lähempänä ja lähempänä. Tänään tasan 100 päivää jäljellä. Hui kauhistus :--)

2 kommenttia:

  1. Tuo hikka muuten tuntuu tosi hassulle.. Niinku ois joku elohiiri masussa =) Minä täällä kans ihmettelen ja "kauhistelen" ajanjuoksua.. Mulla tänään 30+0.. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, hauska hikka :D Voi vitsit. 30+0 !!! Ihanaa <3

      Poista