perjantai 31. lokakuuta 2014

Matkarattaat

Mä menin tekemään sen taas! Tilasin jotain.

Oon ihan mahdoton suoraan sanottuna :-) Mutta ihan tosi, viikon ainakin jaksoin seurata nettikirpputoreja ja kävin parilla oikeellakin kirpulla, mutta matkiksia ei vain sattunut eteen. No sit mä tutustuin ja ihastuin Britax:n B-motioneihin. Sellaset napsautin sitten tilaten ja nyt ne on kotona ja eilen ekaa kertaa olivat kokeilussa.

Mä jotenkin kyllästyin vanhoihin vaunuihin ja kun puheeksi tuli miehen kanssa että matkarattaat olisi kätevät. Pian kuitenkin poika on liian suuri vaunukoppaan ja kaukaloon, tarvii sitten jonkun kulkupelin reissuihin ja kaupoille. Mä tahdoin kuitenkin taas kerran laatua, meidän vaunutkin on ns "jokasäänjamaaston" pelit, niin ajattelin että noi britax b-motionit on kumminkin kans hippasen "järeemmät" kun monet muut pilipalimatkikset.

Halusin laittaa rahani johonkin mitkä kestäisivät enemmän kun yhden kauppareissun ja millä tarvittaessa pääsisi kulkemaan hiekkateillä ym hyvin ilman että siitä koituisi tuskien taival. No noihin mä nyt sitten päädyin, neon black värisenä ja olen enemmän kuin tyytyväinen!

Eilen oltiin pojan kanssa tosiaan maatalousoppilaitoksella katsomassa maatilan elämää eläimineen. Siellä käydään isoa remonttia, siellä sun täällä, mm. rakennetaan uutta navettaa. Siellä mentiin rattailla hiekalla, nurmella, mudassa, möykyissä, asfaltilla - ehjällä ja rikkoutuneella ja sitten ahtaissa sisätiloissa ihmispaljoudessa.

B-motioneilla pääsin noissa kaikissa kulkemaan poika kyydissä ihanan näppärästi ja oikeasti tasasesti. Kiitos isojen ilmakumipyörien ja jousituksen! Kääntyvät etupyörät mahdollistavat pienissäkin paikoissa kääntymisen ongelmitta. Ja kuinka kevyet nuo ovatkaan. Ihan parhautta.


Säätömahdollisuuksia on työntöaisassa, ratasosan selkänojassa. Niin ja kasaan laittaminen ja rattaiden kokoaminen on todistettavasti maailman helpointa, painetaan vain yhtä nappia ja voilaaa! Että mä oon onnellinen noista! Nyt tekee mieli koko ajan päästä johonkin et sais käyttää ihania rattaita! Harmi kun en jo odotusaikana tajunnut ostaa näitä ja näihin sopivaa kaukaloa, kuinka oliskaan helpottanut elämää. Kun kantoreppu jää aina kotiin ja sitten mies joutuu rehaamaan poikaa kaukalossa joka paikassa ja se painaaaa.......

No nää jäävät meille jos joskus sattuu syntymään Huimalle pikkusisarus niin ostetaan sitten tähän sopiva kaukalo jotta voidaan hyötyä vieläkin paremmin näistä! :-) PS. Meillä on kohta myytävänä Brio kaukalo isofix jalustoineen jos jotakuta kiinnostaa, ota yhteyttä. Etelä-Pohjanmaa / Pirkanmaa akselilla kulkeutuu aika-ajoin. (Molemmat uusina ostettu, kuitit ja kaikki pakettiin kuuluvat esim. aurinkolippa, turvavyöpehmusteet, ohjekirjaset yms. tallessa)

4 kommenttia:

  1. Nuo on kyllä näppärän näköiset! Mistä tilasit nuo?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Meillä on nimittäin aika köpöt nuo meidän matkikset, toki meillä on käytössä pääasiassa tuplamatkikset jotka ihan hyvät. Silti vähän polttelis ostaa jo uudet yhden istuttavat matkikset ;-)

      Poista
    2. b-motioneita voi kyllä suositella! :)

      Poista