perjantai 31. lokakuuta 2014

5kk!

Moikka! Eilen Huimis täytti 5kk. Kyllä tää aika etenee hurjaa vauhtia. Me ollaan opittu nyt myös paremmin ryömimään. Välillä tulee epätoivo kun ei pääsisi eteenpäin niin lujaa kun tahdottais,että kyllä parantamisen varaakin tietysti on. Mutta että miten hienosti meinaan pakahtua onnesta ja ylpeydestä, mun pieni rakkaus jo niin iso että liikkuu jo lattialla ja voih :D <3 Myös ns kellotauluna pyöriminen sujuu jo tosi sukkelaan, sen Huima oppi kyllä juuri ennen ryömimistä. Tässä on myös ollut tuumaustauolla kääntymiset ja kaikki. Nyt se kääntyy toisinpäin ja sitten toisinpäin. Hassu pikkuinen! 
Tää oli niin hauska kuva en tiedä miks oli pakko laittaa :D 
Olimme eilen 5kk päivän kunniaksi käymässä yhden maatalouskoulun avoimien ovien päivillä ja HuimaPoika näki siellä mm. hevosia, possuja, lemmuja, traktoreita, metsäkoneita ja hirveän liudan erilaisia pieneläimiä kuten pupuja ja gerbiileita,frettejä ym! Kierroksen päätteeksi menimme koulun ruokalaan kahville kun siellä oli kaikille kävijöille ruoka ja kahvi tarjolla. Minun kahvitellessani Huima söi omia eväitään, päärynä-omenasosetta. Pikkuinen jaksoi syödä ehken 5 lusikallista, kun uni voitti. Olipa meillä rankka reissu :-D

En ole kerinnyt kirjoittelemaan meidän sukulointireissusta jonka taas tehtiin. Viikko vierähti toisella paikkakunnalla nopeasti, kun käytiin mummoja katsomassa ja vaarilassa vietettiin aikaamme eli mun isällä ja sellaista. Käytiin myös mökillä jossa poika pääsi ensimmäistä kertaa keinumaan. Tuo keinu on ikivanha "nallekeinu" jossa minäkin olen pienenä itse keinunut. Poika nautti hirveästi ja nauroi ääneen isomummulle joka häntä keinutti. Ei poikaa kauaa keinussa pidetty, otin vain muutaman kuvan ja otettiin poika pois keinusta :-) Tomas pääsi mun isän luona ensimmäistä kertaa myös saunomaan. Vähän huonoja kuvia mut piti edes joku muisto saada molemmista tapahtumista :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti