torstai 14. huhtikuuta 2016

Vaunut valittu!

Viimeinkin päätös on tehty. Tilattiin ozbaby.fi:stä 2015 vuoden Hartan Topline S kuvan mukaiset vaunut. Olen niin onnellinen ja nyt en malta odottaa että saadaan noi kotiin ja pääsen niitä ihmettelemään ihan livenä :)


Hartan Topline S lastenvaunut - Lastenvaunut - 221515209 - 4Hartan Topline S lastenvaunut - Lastenvaunut - 221515209 - 3
Ja lisäpyörät tuli otettua mukaan, niistä saadaan sitten kunnon maastopelit, ja ovat sitten niinkuin topline x mallissa :) Lisäpyörät olivat valkosen väriset, tulee kyllä hienot! Kirjoitan niistä lisää omin kuvin kun saadaan nuo kotiin. Nämä kaikki kuvat ovat nyt googlesta napattu! Uskon että nämä ovat nyt meidän vaunut, tänne maalle tarvitaan kunnon laatua ja olen lukenut pelkkää hyvää noista, että ne menee kaikissa lumihangissa ja hiekkateillä ja muutenkin oivat tänne epätasaisille maille. Kuitenkin ne ovat valkoset ja tyylikkäät omaan silmään, ja kääntyvien etupyörien kanssa on kiva lähteä kaupoille, ovat sitten vähän kaupunkiin sopivat ketterät vaunut sinne! Pehmeä kantokassi sai eniten netissä ääniä talvivauvojen käyttöön kun ovat tilavat ja lämpimät nukkua. Voi että. Tuola meidän pienen pieni tyttö sitten tulee päiväunensa nukkumaan, valkoisissa hartan topline S vaunuissaan :) Hih!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti