torstai 7. huhtikuuta 2016

20+0

Voi. Näin se aika kuluu. Massussa myllerretään niin pirusti. Eilen ja tänään on ollut oikein kickboxing päivä. Vielä ne on niin hentoisia ja silti voimakkaita tuntemuksia, kun miettii mitä ne on 10-20 viikon päästä niin huh... :) Aikamoista! Mä niin odotan rakenneultraa kun kuuta nousevaa, ensi viikolla se sitten viimein on, kauan odotettu..

Vielä oon ollut aika onneton ostamaan mitään. Huimaa odottaessa oli kaikki valmiina jo tänä päivänä melkeimpä, vaunut,kaukalot, kaikki pelit ja vempeleet. Hahhah. Nyt en ole paljon ostellut. Kaupungissamme järjestettiin kyllä MLL suurkirppis jossa oli tarjolla lastenvaatteita ja -tarvikkeita. Tuli ostettua kahdet siistit äitiyshousut. Voin lisätä kuvat myöhemmin tänään. Myös odotustoppi, ja mitähän muuta. Ei meinaa muistaa :) Tulevalle Himppuselle löytyi 56 cm koossa polarn o . pyret punainen raitabody pitkillä hihoilla, hintaan 3e. Ruskea 56cm velourasu 4 euron hintaan 4e , Hienot Tutta merkin oliivinvihreät "kolitsi" housut koossa 62cm hintaan 1 e ja olivat aivan uudet. Löysin vielä eurolla koon 56cm ihanan uuden/olemattomasti käytetyn yöhaalarin :) Kaikkiaan kaikkiin ostoksiin meni tasan 20 euroa, oli siinä jotain kietaisupaitaa ja muuta. Otan teille niistäkin vielä kuvat.

Lupasin viime kirjoituksessa tai joskus taannoin, kuvata tähän astisia hankintoja Himppuselle. Tässä muutamia kuvailujani. Ensimmäiset ihanat korttiset tuli ilmaispakettina vaukirjalta, sitten me&i kutsuilta ostin 50/56 kokoisen bodyn pienelle, ajatuksella sopii mielestäni myös tytölle, vaikka poikaolo on ollut vahva koko ajan :) Sitten heräteostoksia paikallisesta sisustusliikkeestä: Käsin neulottu kaunis neule ja säästöpossu.. Neulettakin ajattelin voitavan pitää ihan kummalla vain on vauva sitten lopulta tyttö tai poika. Viimeisenä Huimalle tilaamani tuotteen mukana tuollaisen viltin löysin, jonkun 10 euroa maksoi, oli ihanat värit, on siinä sitten vauvalle ikioma viltti, tykkään tuosta kuviosta ja väristä :) Kuvailen ja kerron pian lisää!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti