perjantai 22. elokuuta 2014

Uusia kuulumisia

Moikkamoi :) Mä haluaisin ihan kamalasti kirjoittaa mutta ihan kuin kissa olisi vienyt kielen tai että näpit olis jossakin liimassa etten saa niitä liikuteltua tässä näppäimistöllä. Päässäni on ollut alusta asti pitkiä tarinoita ja asiat niin hyvin mutta en vain saa niitä ulos sieltä järkevästi. Huoh.

Tänään vauva on 12 viikkoa vanha. Se sai eilen tälläisen bumbo sitterin:

Meillä alkaa syyskuun puolen välin tienoilla vauvauinti ja mulle vinkattiin et tuo on super kaveri sinne mukaan otettavaksi. Vauvan saa sitteriin siksi aikaa ku on pesulla/pukee/riisuu eikä haittaa vaikka istuin vähän kastuisi, toisinkuin turvakaukalo jonka en haluaisi kastuvan :) En olisi itse tajunnut tuota mutta onneksi mulla on tuttavia joilta tämä vinkki tuli. Vielä en ole vauvaa siinä istuttanut kun kuvan ottamisen ajan. Huimapoika viihtyi vallan hyvin ja häntä kauheasti nauratti kun laitoin hänet istumaan uuteen tuoliinsa. Bumbo on suunniteltu vauvan fysiologia silmällä pitäen ja sen pitäisi olla turvallinen 3-4kk ikäisille ja valmistaja sanoo että heti kun vauva kannattelee hyvin päätä niin saa istuttaa tuollaisessa. 

Tänään ulkona:

Oltiin vauvan kanssa masu- ja vauvakahvilassa. Olin siellä raskausaikana muutaman kerran ja nyt vauvan kanssa mentiin ekaa kertaa. Ensi maanantaina on taas perhekahvila johon ajattelin osallistua vauvan kanssa. Kivoja paikkoja joissa voi tutustua toisiin paikkakunnan äiteihin lapsineen :) 

1 kommentti: