tiistai 10. kesäkuuta 2014

Vaivoja kaikenlaisia

Voi mun tyytyväinen vauva on vaihtunut vatsavaivoja valittelevaan vauvaan. Masu vaivaa kovasti. Olen koittanut olla juomatta kahvia ja syömättä sitä sun tätä, en ole huomannut vaikutusta vielä . Toivotaan että nää helpottaa! Vaunuissa poika nukkuu hyvin ja autossa, ja babysitterissä silloin kun tärinätoiminto on päällä. Pystyasento on hyvä pojan mielestä, jos menee vaakaan niin heti valittelee.

Sitten toinen vaiva: Sammas. Tänään huomas mun sisko että vauvan sisähuulessa alhaalla on valkoista, sitten tutkimalla näki että kielessäkin sitä on. Mun rinnoissa ei näy merkkiä sammaksesta, ei vielä ole toivottavasti kovin paha siis. Hain sitruunaa ja vichyä kaupasta ja kokeilen kotikonsteilla. Puolukkakin kulemma saattaa tepsiä. Toivotaan et päästään nopeasti eroon tästä ikävästä vaivasta! Lastenneuvolasta tullaan kotikäynnillä loppuviikosta tai ens viikon alusta. Perjantaina pitäisi aloittaa d-vitamiini kun vauvalle tulee 2 viikkoa ikää.

Noin muuten meillä menee erinomaisen hyvin. Poika syö ja nukkuu ja seurustelee paljon, sopivassa suhteessa ja on vatsavaivoja lukuunottamatta kauhean ihana tyyppi ja vaikuttaa muun ajan todella tyytyväiseltä. Maito vaikuttaa riittävältä. Yöt menee parilla-muutamalla syötöllä ja meillä nukutaan puoli ysiin aamuisin, sit tankkkauksen ja vaipanvaihdon jälkeen torkutaan vielä kymmeneen tai puoli yhteentoista, sitten jaksetaan seurustella hyvin tyytyväisinä :)

Ensimmäinen kylpy oli kotona meillä viime perjantaina. Se meni hyvin ja vauva ei huutanut, tuntui tykkäävän vaan.. :) Mun sektiosta toipuminen on nyt alkanut viimeinkin kunnolla, ei tarvi enää ottaa särkylääkkeitä ja melki pystyy normaalisti elämään muutenkin. Ihanaa! Haava on siisti ja kaikki ookoo..

En tässä kerkiä enempiä kirjotitelemaan tähän hätään mutta palailen taas! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti