perjantai 27. kesäkuuta 2014

4vkoa mittarissa

Hei meidän HuimaPoika on tänään 4viikkoa vanha. Jännä kuinka nopeasti aika menee. Olen ollut niin kamalan väsynyt tekemään mitään ylimääräistä, että kirjoittelu on jäänyt. Nyt ajattelin laittaa kuulumisia.

Meille kuuluu siis hyvää. Poika on täysi-imetyksellä ollut tämän ensimmäisen kuukauden ja kasvaa todella hyvin. Neuvolan täti kävi eilen ja painoa tulee jotakin reippaat 250g viikossa, vaikka kuulemma 150grammaakin viikkoon riittäisi. Syntymäpaino oli tosiaan 4006g ja nyt paino 4770grammaa.


Meillä tosiaan ekan viikon aikana jo mentiin syntymäpainon ohitte sadalla grammalla ja tosi hienosti muutenkin kasvanut. Se on tosi pitkä poika, mutta pituutta en ole saanut kun neuvolasta ollaan tultu kotiin, kun mitta on siellä neuvolalla vaan. Ekat 50-56 senttiset vaatteet on kuitenkin laitettu jo pois. Jos muuten mahtuisivat niin pituus ei riitä punteissa tai hihoissa.

3viikon ja 3pv:n iässä alkoi kyyneleet tippua itkiessä. Ja 3viikon ja 4pv:n iässä ensimmäinen tarkooituksellinen hymy saatiin. Siitä seuraavina päivinä meille ollaan hymyilty paljon. :) Hyvin kehittyy.
Vitsi kun tänäänkin mietin pojan viihtyessä leikkimatolla babylandiassaan, hirveästi toimitti ja tarttui monen monta kertaa roikkuviin rinkuloihin että kyllä se on jo niin kehittynyt siitä kun se oli vastasyntynyt.

Virkkupoika, jaksaa olla aina vaan pidemmälti hereillä ja on tosi kova "höpöttelemään" ja tarkkaavaisena seuraa ympäristöä. Eilen leikkimatolla vahingossa kierähti mahalta selälleen!!! :D Aivan ihana pikkutyyppi. Ristiäiset on kolmen viikon päästä 19.7. ja silloin pieni saa nimen. Pidämme juhlat kotona ja kauheesti stressaa koko juhlat! Tietysti! :D

Masuvaivatkin on helpottaneet. Ja D-vitamiini Relatipat käytössä.

2 kommenttia:

  1. Hui, neljä viikkoa jo :o Kylläpä aika rientää :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on muuten haaste sulle postauksessa "20 asiaa minusta-haastis" sitten, kun kerkiät/jaksat! :)

      Poista