torstai 5. toukokuuta 2016

25.raskausviikko alkaa

Tänään 24+0 :) Kyllä nää viikot tässä (ikuisuusvauhtia) matelee etiäpäin! Hihiii. Mies suostui ottaa uuden viikon alun kunniaksi uuden masukuvankin:


Olo tuntuu perjaatteessa hyvältä, perjaatteessa tosi pahalta, haha.. Tuntuu et yhtäkkiä on painoo tullut +20 kiloa mun varteen ja naama/nenä on levinnyt 10 senttiä  ainankin! Voi morjes! Muutoin kyllä tuntuu hyvältä ja suorastaan melkein ihanalta, ei ole kovasti ollut mitään vaivoja selän kanssa tai semmosta. Ihan hyvin kaikki menee. Pitäisi jo kovasti suunnitella Huiman 2 v synttäreitä.

Tänään oli kuitenkin tosi kiva päivä. Huimalla kävi ihanat kaksostytöt kylässä joita ei oltu tavattu tosi tosi pitkään aikaan. Herkuteltiin jätskeillä ja nautittiin lämpösestä kevätpäivästä pihalla leikkien! Nää kaksosrakkaudet syntyi kolme päivää ennen Huimaa. Mun koulukaverin tyttöset joiden laskettuaika oli sillloin kaks kuukautta pidemmällä kun Huiman laskettuaika! Kyllä se oli jännittävä päivä kun ystäväni synnytys oli käynnistynyt estoyrityksistä huolimatta ja silloin 27.pv mullakin alkoi kovat ja säännöllisetkin supistukset ja kirjoitin vielä kaikille, jotta tänään on Huimapäivä!!!! Mutta ei se sit ihan niin mennyt. Meidän pikkuherra näki päivänvalon vasta 30.5 kiireellisen keisarinleikkauksen avulla. Voi kun mä silloin mietin mitä näillä pienille tytöille kuuluu, kun tiesin heidän olevan samassa sairaalassa mut olivat niin kovin pieniä keskosia enkä tiennyt kuinka ystäväni synnytys ja muut olivat menneet ja "mikä tilanne" oli. Onneksi kaikki päättyi hyvin ja tytöt ovat tänä päivänä ihan täysin samassa, ellei osittain pidemmälläkin kehityksessään meidän Huiman kanssa, tosi eteviä ja taitavia tyttöjä <3 Ihana oli nähdä ja oli hauska päivä oikeasti.


Myöhemmin kävin tänään vielä Me & I - vaatekutsuilla ja tilasin mustat macig pantsit ja mekon tulevalle tyttöselle koossa 62/68 cm. Ostin lisäksi vielä tulevalle beibille käytettyjä vaatteita kaverilta pienellä rahalla muovikassillisen. Täytyy joku päivä taas ottaa ja kuvata uusia löytöjä vauvalle :) Mutta ei varmaan tähän hätään muuta, oikein ihanaa viikonloppua kaikille toivoo Wilma&Huima!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti