maanantai 16. toukokuuta 2016

25+4 - Pienissä häissä!

Heippa. Lauantaina oli pitkään odotettu päivä, kun oma rakas veljeni vei vihille morsiamensa jonka kanssa ovat kyllä pitäneet yhtä jo ainaski 7-10 vuotta, en nyt justii muista kuinka kauan ne on ollut mutta vanhin tyttökin on pian jo 6 vuotta joten on ne pitkään vaan pojat yhdessä viihtyneet <3 Juhlapaikallakin oli liitutauluun kirjoitettu teksti "Vasta vihityt, kauan naineet!" Se oli musta tosi hauska teksti :D Mulla oli tärkeä tehtävä juhlapaikalla kuvata ja onnistuin mielestäni aika hyvin, vaikkei mitään valokuvaustaustaa ihan järkyttävästi ole kuitenkaan. Tässä vähän tunnelmia, olisin halunnut lisätä niin paljon kuvia, mutten voikkaan kun ei ole lupaa julkaisuun kuvissa olijoilta ja kuvissa näkyy tunnistettavissa olevia ihmisiä niin jätän kuitenkin kuvat lisäämättä, pahoittelen :)
Juhlapaikka oli upea pieni lato joka oli koristeltu vimpan päälle, niiin upea paikka että!! <3 Muutoinkin ruoka oli erinomaista, juhlaväki nautti olostaan,  sateesta huolimatta koko päivä tuntui näin vieraankin silmistä niin täydelliseltä, etten keksi mitään "sanomista" mistään! Ja siis kuinka tuore aviopari näytti yhdessä niin upealta, että meinas ihan tulla itku jo pelkästään siitäkin! Kirkossa kun morsian tuli isänsä saattelemana kohti veljeäni ja kanttorin soittaessa "tuu mun vaimoksein" kirkon uruilla, oli jotain niin koskettavaa että puolen väen piti kaivaa nenäliinat esiin ja nyyhkyttää onnesta sitä katsoessa :D <3 <3 Voi video että jää kaunis muisto tuosta päivästä <3 


Tänään on kuitenkin rv 25+4 eli 26.raskausviikkoa jo elellään, kaksi päivää ja mulla on neuvolakin taas. Olo on ollut viimeaikoina lievästi sanottuna todella turvonnut ja jotenkin sellanen ähky. Ei tarvii paljon syödä kun tulee jo sellanen yyyyh tuskailuolotila kun on niin vaan ähky. Silti nälkä vaivaa normaaliin tapaansa.. Hankalaa! Tälläinen juhla-asu mulla oli häissä, pahoittelen ettei oo parempaa kuvaa.. Itse kameran takana hilluneena kukaan ei ottanu musta kuvia :D Masu kasvaa mutta perjaatteessa olo on kuitenkin ihan hyvä ettei mitään suurempaa oikeasti ole kuitenkaan enkä kamalasti jaksa stressata oloistani!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti