torstai 26. syyskuuta 2013

Soitto ja mietteitä

Tänään soitin neuvolaan. Sain ajan kuukauden päähän , eli 24.10. Mietin, jotta voisin soittaa huomenna uudestaan sinne ja koittaa vaihtaa ajan perjantaille, niin tuleva isi pääsisi myös mukaan ensimmäiselle neuvolakäynnille.

Noin muuten kuulosti se neuvolan täti mukavalta naiselta, sanoi että täytyy mennä nyt hakemaan odotusajan vitamiineja, foolihappoa,D-vitamiinia, Rautaa, ja vaikka mitä se luetteli. Sanoi että apteekista osataan kyllä auttaa. Ohjeisti että jos tulee pahoinvointia ja oksettaa, pitää syödä kuitenkin vähän koko ajan, ei epäterveellistä naposteltavaa, vaan hedelmiä tai leipää tms. Sitten sanoi että on tosi hyvä etten polta tupakkaa ja ohjeisti jättämään myös alkoholin kokonaan (-no tietysti, ajattelin, luurin toisessa päässä) Sitten se kattoi koneeltaan niitä kun eilen kävin ultrassa terveyskeskuksessa varmistamassa sen raskauden ja sen, kuinka pitkällä jo ollaan, luetteli koneelta eilisen lääkärin kirjoittamia mainintoja, siitä että raskaus on kohdun sisäinen ja sydän lyö voimakkaasti pienellä ihmisen alulla. Hassua ajatella. Olen vieläkin vuoronperään paniikissa ja vuoronperään odottavaisella mielellä. Kai tämä kaikki kuuluu asiaan! ? :-)

Mitähän sitä pitäisi alkaa ostelemaan vauvaa varten, ja missä välissä hankintoja kannattaa tehdä. Kaikki on niin alussa vasta, ei olla kumpikaan perheenjäsenillemme vielä kerrottu. Ajateltiin kertoa sitten kun ollaan käyty ensimmäisellä neuvolakäynnillä. Tai en tiedä uskalletaanko ollenkaan. Kai sitä pitäisi uskaltaa. :--D Mutta eipä ole kiire huudella asiasta, ei olla kerrottu vielä kenellekkään, ei sitten kenellekkään , oma paras ystävänikään ei vielä tiedä. Voihan se olla että koko juttu paljastuu jo viikonloppuna taikka ensi viikolla mutta katsotaan, kuinka kauan maltamme olla hiljaa. :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti