tiistai 2. helmikuuta 2016

10+4

Edelleen täälä voidaan ähkysti. Ensimmäinen neuvola oli viime viikolla 9+6 ja maanantaina kävin verikokeissa ja jätin labraan samalla pissanäytteen.

Verenpaine: 109/62
Pissa: muuten ok mutta valkosolut oli plussalla ja jouduin siksi lisätestaan labrassa, en ole soitellut tuloksista.
Hemoglobiini: Huikeen hyvä mulle 130 :)
Paino 73,5kg

Muuten jutusteltiiin niitä näitä yli tunnin verran. Kerroin myös että mulla on oikeassa rinnassa ihmeellinen patti ollut jo kuukausia ja sitä katsotaan neuvolalääkärissä. En ole siitä stressiä ottanut mutta sitten näin facebookissa tarinan nuoresta kahden lapsen äidistä joka kuoli pitkän taistelun uuvuttamana 27 vuotiaana rintasyöpään ja päätin ottaa sitten neuvolassa asian puheeksi kun kyllä se on vähän mieltä painanut.. Toivotaan ettei ole mitään vakavaa, itse ajattelin et on joku lihasjuttu mutta kun ei se ole mennyt pois niin vähän mietityttää.. Noh, ei mitään hätää kaikki hyvin :-)

Seuraava neuvola olisi 25.2.2016
Niskaturvotusultra sitä ennen 17.2. :)

Molempiin olisi toivottavaa miehen päästä mukaan mutta voi olla että hän en pääse kumpaankaan mukaan. Stressaa jo valmiiksi tosi paljon kun meidän sukulaiset on yli 100 kilometrin päässä eikä ole oikein mitään lastenhoitajaa, ultraan kun ei saa ottaa lapsia ollenkaan. Enkä voi sitä odotusaulaan yksin jättää, tuollasta 1,8kk vanhaa. Stressaa... Mietin pitäisiköhän palkata joku lastenhoitaja. Ennen Huima on ollut päivähoidossaan tietty kaikki päivät mutta nyt sitten kun päivähoito lopetettiin kun jäin pojan kanssa kotiin kun koulukin saatiin aika lailla plakkariin (vielä ei oo papereita kädessä mutta toivottavasti hyvin hyvin hyvin pian :)

Täytyy nyt vielä miettiä asiaa.. Kaikkea. Ajattelin ottaa ensimmäisen masukuvan kun ollaan käyty ultrassa. Huimasta taidettiin kuvata jollakin viikolla 16, sitä ennen ei näkynyt mitään. Nyt kyllä jo näkyy tai sitten se on omaa pömppöö vain :D

Jännittää seulan tulokset, ultra itsessään ja kaikki. Ps. Vahva poikaolo jyllää mielessä! :)

1 kommentti: