torstai 25. helmikuuta 2016

Neuvola numero 2.

Heippa. Tänään olin toisessa neuvolassani. Huima tuli mukaan kun sillä on korvatulehdus ja muuta ettei sitten saanut hoitopaikkaa (ei vain viitsinyt viedä mihinkään Suomeksi..)

Verenpaine 115/62
Pissassa leukkarit plussalla taas...
Paino 74,1kg (Painonmuutos viikkoa kohti +150g)

Kaikki muuten tosi hyvin. Kerittiin jutskata, sydänäänet löytyi heti ja syke 140-150 kieppeillä. Oon nyt ainakin 90 prosenttisen varma että Huimalle on masussa tulossa pienoinen pikkuveli <3 Jotenkin se olo on vain niiiiiiiin varma ja selvä. Mutta katsoo nyt. Vaikka oliskin prinsessa ei haittaa tietenkään ollenkaan. Kumpa kaikki nyt menisi jatkossakin hyvin <3

Seuraava neuvola 22.3.2016 

perjantai 19. helmikuuta 2016

Niskaturvotusultra 17.2.2016

Nyt se pitkään, siis niiiin pitkään odotettu ultra on takana päin! Pikkuinen voi oikein hyvin ja kaikki mitat saatiin otettua, kätilö oli aivan mielettömän ihana ja lämmin ihminen, jotenkin vain käynti oli mukava.

Sain Huiman "muksuparkkiin" siksi aikaa kun kävin ultrassa. Hänellä oli mennyt hoidossa tosi hienosti, olivat ulkoilleet ja leikkineet, askarrelleet lumiukkoja sun muuta. :)

Niskaturvotuslukema oli ilmeisen normaali eikä verikokeissakaan sanomista ollut, itse en saanut tuloksia, kätilö ne katsoi ja oli kirjoittanut äitiyskorttiin vain jotta riski matala tms. Sanoi mulle että kaikki näyttää siltä kuin pitää! Pari kuvaa alla joissa kyllä surkea laatu, koska puhelimella otin paperisista ultrakuvista räpsyt. 

  
 
Mitat vastasivat ensin 13+1, sitten kun mittailtiin lisää päädyttiin sellaisiin lukemiin kuin 12+6. Oikeasti oli 12+5 alunperin, laskettuaika 26.8.2016 , nyt sitten muutettiin sitä päivällä aikasemmaksi joka oli musta vähän tylsä juttu kun ei se jotenkaan voi edes pitää paikkaansa kun miettii hommailu/hedelmöityspäiviä :D

No eipä sillä niin väliä, kuitenkin pikkunen asustelee masussa syyskuun puolelle asti.. Haha, jotenkin mä oon siihen varautunut.. Jos ei sitten kävisi aika niin pitkäksi loppuraskaudessa!

Rakenneultra on huhtikuun 13. päivä edessä. Sitä odotellessa taas! Ensi viikolla neuvola numero 2.

tiistai 2. helmikuuta 2016

10+4

Edelleen täälä voidaan ähkysti. Ensimmäinen neuvola oli viime viikolla 9+6 ja maanantaina kävin verikokeissa ja jätin labraan samalla pissanäytteen.

Verenpaine: 109/62
Pissa: muuten ok mutta valkosolut oli plussalla ja jouduin siksi lisätestaan labrassa, en ole soitellut tuloksista.
Hemoglobiini: Huikeen hyvä mulle 130 :)
Paino 73,5kg

Muuten jutusteltiiin niitä näitä yli tunnin verran. Kerroin myös että mulla on oikeassa rinnassa ihmeellinen patti ollut jo kuukausia ja sitä katsotaan neuvolalääkärissä. En ole siitä stressiä ottanut mutta sitten näin facebookissa tarinan nuoresta kahden lapsen äidistä joka kuoli pitkän taistelun uuvuttamana 27 vuotiaana rintasyöpään ja päätin ottaa sitten neuvolassa asian puheeksi kun kyllä se on vähän mieltä painanut.. Toivotaan ettei ole mitään vakavaa, itse ajattelin et on joku lihasjuttu mutta kun ei se ole mennyt pois niin vähän mietityttää.. Noh, ei mitään hätää kaikki hyvin :-)

Seuraava neuvola olisi 25.2.2016
Niskaturvotusultra sitä ennen 17.2. :)

Molempiin olisi toivottavaa miehen päästä mukaan mutta voi olla että hän en pääse kumpaankaan mukaan. Stressaa jo valmiiksi tosi paljon kun meidän sukulaiset on yli 100 kilometrin päässä eikä ole oikein mitään lastenhoitajaa, ultraan kun ei saa ottaa lapsia ollenkaan. Enkä voi sitä odotusaulaan yksin jättää, tuollasta 1,8kk vanhaa. Stressaa... Mietin pitäisiköhän palkata joku lastenhoitaja. Ennen Huima on ollut päivähoidossaan tietty kaikki päivät mutta nyt sitten kun päivähoito lopetettiin kun jäin pojan kanssa kotiin kun koulukin saatiin aika lailla plakkariin (vielä ei oo papereita kädessä mutta toivottavasti hyvin hyvin hyvin pian :)

Täytyy nyt vielä miettiä asiaa.. Kaikkea. Ajattelin ottaa ensimmäisen masukuvan kun ollaan käyty ultrassa. Huimasta taidettiin kuvata jollakin viikolla 16, sitä ennen ei näkynyt mitään. Nyt kyllä jo näkyy tai sitten se on omaa pömppöö vain :D

Jännittää seulan tulokset, ultra itsessään ja kaikki. Ps. Vahva poikaolo jyllää mielessä! :)