torstai 24. heinäkuuta 2014

Uusi taito!

Hui! Nyt on ristiäisetkin ohi. Vaikka kuinka lupaan kunnostautua bloggaamisen saralla, niin hidasta tämä blogeilu on. Nyt kuitenkin yritän. Meidän Huima ristittiin 19.7. ja sai nimekseen Tomas. Toista nimeä tai sukunimeä en halua paljastaa, ja ajattelin muutenkin täällä blogimaailmassa kutsua ihan vain HuimaPojaksi tuota nuorta herraa. Tänään ollaan opittu jotain uutta ja hienoa. Meidän Huima on oppinut kääntymään mahalta selälleen! Huomenna tulee vasta 8 viikkoa ikämittariin ja virallinen 2 kuukautispäivä ensi keskiviikkona, joten aikaisin ollaan liikenteessä. Kerran on aiemminkin käännytty jo kauan sitten, mutta se oli selkeästi vahinko. Nyt me osataan se ihan oikeasti. Pojan kun laitamme masulleen, niin on alta aikayksikön selällään. Melkein heti se kääntyy eikä pysy enää mahallaan. Huomenna otan teille valokuvia kuinka tämä uusi taito käy. Ja kuinka mahallaan on niin pystyssä että näkee meidän kattomme. Ihan hassu poika. Niin nopeasti kasvaa ja kehittyy. Sniif!!
Ja kuten kuvasta näkyy, ruoka-aikaan on oltu paikalla :D Meidän pieni michelin ukko :D <3 Meillä onkin viikon päästä 2kk neuvola. Hui kun jännittää. Saamme sitten ensimmäisen rota rokotteen ja kuulemma kuinka painoa ja pituutta on viime neuvolasta karttunut lisää. Ps. Tämä kuumuus on ollut meille kaikille jotain aivan sietämätöntä. Emme ole hirveästi ulkoilleet, korkeintaan pieni vaunukävely iltasella. Joka paikassa on niin kuuma ja päikkärit on lyhyitä, poika tavallista levottomampi. Koitettu paljon kylpeä ja käydä suihkussa, mutta ei liikaa tietenkään ettei iho mene huonoksi. Hyvin on onneksi kestänyt ja iho on siisti ja hyvinvoiva poitsulla :) Palaan huomenna kera kuvien ja lisähöpötysten! Hyvää yötä!

6 kommenttia:

  1. Onnea pojalle komeasta nimestä! <3 Vaikken koskaan ole erityisemmin kesästä välittänytkään, niin tämä kesä on oikeasti ollut jotakin aivan hirveää! Vaikka meillä onkin ilmastointi, niin koti on kuin sauna. Hugo on tosi itkuinen ja kiukkuinen päivisin, koko ajan pitää tehdä jotain ja keksiä hauskuutusta ettei tulisi pienelle itku.. Aamut menee hyvin, kun on vielä viileää. Päivällä ei nukuta kuin pieniä pätkiä, mutta öisin sitten nukutaankin parhaimmillaan 12h (sisältäen pari-kolme syöttöä)... Illalla ollaan käyty satamassa vaunulenkki, jossa tuulee mukavasti, niin ei ole niin kuuma. Mutta joo, sais tämä kesä oikeasti jo loppua, tai ainakin nämä helteet, plaah!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei ole hääppöstä. Jaksamista teillekkin helteisiin! Onneksi ei vaikuta meidänkään yöuniin, meilläkin nukutaan hienoja pätkiä :)

      Poista
  2. Ihana nimi ja ihana poitsu! :) Nää kelit ei kyllä tosiaankaan oo raskaana olevia varten saati pienen vauvojen, voi kun pian viilenis, edes vähäsen:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep eikä imettävien äitien. Jotain aivan järkyttävää! :D Nämä imetyshormonit vielä päälle ja läheiset tunnelmat pojan kanssa ja molemmat hiotaan huuh.... No kohta on taas syksy, talvi ja kylmä! Nyyh!

      Poista
  3. PS. Meri jos huomaat tämän viestin niin linkitä sun blogin osoite mulle! Olen monta viikkoa koittanut päästä blogiisi lueskelemaan mutta tuloksetta! Herjaa että väärä osoite tai blogi poistettu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai okei :o vaihdoin kyllä osotetta mutta siitä on jo jonkun aikaa.. :)

      Http://meri-l.blogspot.fi pitäis löytyä, Yksi pieni elämä on blogin nimi nykyään :)

      Poista